Tuzla Viaport Marina Sinema Salonları Çok Kötü

30 Ocak 2024 09:014.556
Zümrüt'ün Teşekkür Mesajı
Arif bey geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Sinema salonlarınızın sorunlarının en kısa sürede çözüleceğini umut ediyorum. Akvaryum gezisi teklifinizi müsait zamanımızda değerlendireceğiz.

28.01.2024 tarihinde 1 numaralı sinema salonunuzda Atatürk filmini izlerken salon özellikle 2 yarı çok soğuktu. 2 kere görevlilere haber vermemize rağmen hiçbir şey yapılmadı. Titreyerek filmi izledik. Çıkışta hiçbir yetkili bulamadık diğer salonların sıcak olduğunu öğrendik. Bu kadar para verip keyifle filmi izleyememek can sıkıcı. Ayrıca koltuklar da bakımsız. Hepsi çok fazla arkaya gidiyor. Tuzla Viaport Marinada sinemaya son gidişimde.

31 Ocak 2024 09:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar Zümrüt hanım, Tuzla Marina sinema konulu şikayetiniz ile ilgili çözüm ve önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine Viaport Marina olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Viaport Marina Müşteri İlişkileri Yöneticisi Arif.

Zümrüt
1 Şubat 2024 13:16

Yüksek Fiyatlı Sinema Deneyimi

3 Ocak 2025 13:001.865

"Müşterilerden gelen geri bildirimleri dikkate alıp aksiyona geçtikleri için firma yetkililerini tebrik ediyorum."

Tuzla Marina Çocuk Oyun Alanında İlgisizlik Ve Kötü Koku Sorunu

21 Eylül 2025 22:12257

Tuzla Marina Via Entertainment çocuk oyun alanında sürekli olarak çalışan ilgisizliği, ortamın havasız ve sıcak olması i...