Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Venusbet Haftalık Kayıp Bonusu Yalanı Ve Oyunlara Müdahale %100 Var

Muhammed
08 Nisan 2024 01:53

Venüsbet'te geçen hafta 6-7 bin lira kaybettim, haftalık kayıp bonusu vermediler. Tek seferde bile para çekemeden 10 yatırım yaptım ve sonucunda hepsi gitti. Hem oyunlara müdahale olduklarını düşünüyorum hem de Bonus vermiyorlar.

Güven vermeyen bir site. paranızı kaybedebilirsiniz. 6-7 bin lira kaybettiğim halde sadece 300-500 lira civarında bir Bonus talep ediyorlar. Sorun olduğunda ise haftada en az 3 gün yatırım yapmanız gerektiğini söylüyorlar.

Geçen hafta iki gün yatırım yaptıktan sonra tüm paramı kaybettiğimde müşteri temsilcisine haftalık kayıp bonusunu şimdi vermesini istedim, ancak 'Pazartesi talep edip alabilirsiniz' yanıtını aldım.

Oysa o gün 'Yarın da yatırım yapmanız gerekmektedir' diyebilirlerdi. Kısacası, bu sitede oynamanın alemi yok; paranızı ikiye katlamadan kaybedebilirsiniz ve bu durumda bile sadece 300 TL peşinde olan güven vermeyen kişiler var.

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Kayıplar Sonrası Bonus Talebim Sürekli Reddediliyor

30 Eylül 2025 00:06
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Venusbet Güvenilmez Site

Muhammed
02 Eylül 2024 13:31
Ertan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tarafbet İyi Bir Site Değil!

25 Kasım 2023 12:33

08 Temmuz 2024 14:47
VenusBet Venüsbet Paramı Ödemiyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Venüsbet Kayıp Bonusu Ve Oyun Erişimi Sorunu

02 Haziran 2025 22:47