Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Batıkent Lavinia Gastro Velux'ta Ödeme Sorunu!

22 Temmuz 2024 15:59

21 Temmuz Pazar günü doğum günümü kutlamak üzere Lavinia Gastro Batıkent Velux şubesine 13 kişilik bir rezervasyon yaptırmıştık. Telefonda herhangi bir fix menü olup olmadığını sorduğumuzda Fix menünün kişi başı 1300 TL olduğunu söylediler. Bize miktar ve ücret fazla geldiği için Fix menüden yararlanmadan katılım göstereceğimizi söyledik ve bu şekilde anlaştık. Oraya ulaştığımızda rezervasyonda fix menü için anlaştığımızı ve 8 kişiden fazla gruplara Fix menünün zorunlu olduğunu söylediler. Bizim böyle anlaşamadığımızı söylememize rağmen, mekandaki s*** Bey inanılmaz derecede yanlış bir üslupla seçtiğimiz her mezeden istemediğimiz halde üçer adet masaya getirerek 13 kişiye bu mezeler nasıl yetecek adı altında hesabımızı zaten kişi başı 1300 TL'ye çıkarmak için elinden geleni yaptı. Kalkmaya karar verdiğimizde masada olan bazı mezeleri iptal edip her şeyin bizim dediğimiz gibi olacağını söylediler. İnanılmaz bir iletişim problemi vardı, özellikle mekan çalışanı s*** Bey istemediğimiz halde, istediğimizi iddia ederek birçok kez yanlış mezeleri masaya getirdi ve servis yapan diğer garson arkadaşlara istemediğimizi söylememize rağmen onlara da sesini yükselterek masaya zorla mezeleri koymalarını söyledi. Tamamen yanlış bir üslupla tüm masa ile polemiğe girerek "Ben bu işi 15 yıldır yapıyorum, benden iyi mi bileceksiniz? " şeklinde cümleler kurmaya devam etti. Gün sonunda bizden önce ödeyen iki arkadaşımızın ödedikleri kısmın adisyondan düştüğünü söylediler ama düşmemişler. Maalesef bunu da sonradan fark ettik. S*** Bey günün sonunda istediğine ulaşmış oldu ve neredeyse fix menü ücreti ödemiş olduk. Büyük umutlarla gittiğim bir yerdi, mezeler lezzetliydi fakat gerek bizimle ilgilenen garsonlar gerek 13 kişi gelmiş bir masaya bu denli para odaklı yaklaşılıyor oluşu tamamen bir müşteri kaybıdır. Bir daha kesinlikle tercih edeceğim bir yer değil.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Velux Lavinia Meyhane'de Güvenlik Zafiyeti Ve Mağduriyet Yaşadık

11 Eylül 2025 00:49

Kristal Şehir Kristalşehir Site Yönetiminin İşbilmezliği

28 Şubat 2024 10:35

04 Haziran 2024 21:38
M. Arisoy sonuçtan hiç memnun değil

Velux Ankara Batıkent Çalışanlarının Müşteriye Yanlış Yaklaşımı

M. Arisoy