Ali sonuçtan hiç memnun değil

Veito Şalter Attırma, Isıtmama... Sorunları

26 Şubat 2024 23:45

15 ay önce Veito 9000w aldım. Yaklaşık 1 yıl sonra şalter attırmaya başladı, servis çağırdık üründe bir sorun olmadığını söyleyip, servis ücreti alarak gittiler, daha sonra birkaç kez daha şalter attırdı. 15.ayda ise su musluktan akan sular elektrik yanık kokusu geldi. Veito'yu kapalı konuma getirince koku gitti.

Sorunumun en kısa sürede çözülmesini ürünün yıl bazında kronik sorunu olmayan bir cihaz ile yinelenmesini istiyorum. Ayrıca tazyik noktasında çok yetersiz bir cihaz.

03 Nisan 2024 17:31

15 ay önce Veito 9000w aldım. Yaklaşık 1 yıl sonra şalter attırmaya başladı, servis çağırdık üründe bir sorun olmadığını söyleyip, servis ücreti alarak gittiler, daha sonra birkaç kez daha şalter attırdı. 15. Ayda ise su musluktan akan sular elektrik yanık kokusu geldi. Veito'yu kapalı konuma getirince koku gitti. Servisi çağırdığımızda bir sorun olmadığını söyleyip gittiler, şu an artık günde 2 3 kez Veito'nun içerisinde bulunan şalter atıyor. Servis 2022 ya da 2023 üretimlerinde genel bir sorun olduğunu değişim yapılabileceğini ifade etti ama herhangi bir ilerleme kaydedilmedi. Ürünü zar zor garantiye gönderdik! Bazı parçaları değiştirerek geri gönderdiler. Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Şimdi de daha önce da var olan suyun sıcaklık dengesi sorunu yaşıyorum. 1 dakika soğuk 1 dakika kaynar 1 dakika ılık gibi bir karışık döngüye döndü. Pişmanlıksınız Veito!

Ek
27 Şubat 2024 10:32 (Şikayetten 10 saat sonra)

İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmıştır. En kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılacaktır.

05 Nisan 2024 09:40

Vaillant Şofben İle Bitmeyen Sorunlar
Gülay sonuçtan çok memnun

Gülay
10 Kasım 2024 23:24
"İlgilendikleri için teşekkürler cihaz tekrardan yeni gönderildi şimdilik sorun çıkmadı sonra çıkarsa tekrar güncelleme yaparım iyi çalışmalar..."

Vaillant Servis Ücretleri Ve Garanti Kapsamı Sorunu

Zeki