Vaycasino Yanıltma Örnekleri

07 Temmuz 2024 16:45
profile profile profile
07 Temmuz 2024 01:32

Hiçbir kumarhanede böyle bir şartın ve kuralın olduğunu düşünmüyorum! Kaybederken 100 200 300 katını bile kaybetmişizdir belki de, ama kazanınca en fazla 100 katı kadar çekim yapabileceğimiz belirtildi ve kazancımız bize ödenmedi gerçekten de haksızlık kullanıcıların dikkatini vay gazino'nun gereği yapmasını rica ediyorum eminim ki bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum kazancımı bana iade edilmesini talep ediyorum teşekkürler

08 Temmuz 2024 13:29 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhabalar Sayın Üyemiz ; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vaycasino Destek Ekibi ..

08 Temmuz 2024 15:31

Vay casino devlet kurumu gibidir, devlet dairesinde bile çözülmeyen sorunlar çözülür, ben memnundum bu zamana kadar devlet bile bayramda kimseye harçlık dağıtmaz vaycasino dağıtıyor adamsınız, Benin bu konuyu çözerseniz vallahi çok memnun olurum parayı Bonus olarak da verebilirsiniz ben parasından değil gerçekten çok hayal kırıklığına uğradım teşekkürler

Eyyüp
Eyyüp
Şikayeti Çözüldü

Peki sorar misin onlara kardeşim hani milyon kazandırdık diye reklam yapıyor lar ya onlara bu parayı nasıl Ödemiş ler ne yapmış adam 1 milyon mu yatırmış

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Vaycasino Kayıplarıma Karşı Hiç Jest Bonusu Sunulmadı

03 Ocak 15:09
Ender sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Vaycasino’da Çevrim Şartlarıyla Kazancım Engellendi

19 Ağustos 2025 16:51