Fikri sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

VayCasino Canlı Destek Cevap Vermiyor

20 Mart 2024 20:23

06:16 da 1440 liralık kayıp yaşadım. Kayıp bonusu kullanmak için canlı destek formunu doldurdum. Beni abartısız bir şekilde 125. Sıraya alıp 47 dakika beklettiler. Daha sonra kayıp bonusu kullanmak istiyorum dedim işleminizi kontrol ediyorum deyip 11 dakika daha beklettiler. Daha sonra biraz acele eder misiniz dediğimde canlı destek bölümünden atıldım. Tekrar bağlandım ve yine 17 dakika beklettiler. Hakkım olarak sinirlendim ve bağırdım. Canlı destekten şikayetçiyim

20 Mart 2024 23:02 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhabalar Sayın Üyemiz ; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Sizlerden bu süre zarfında biraz daha beklemenizi rica eder ve anlayışınıza teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vaycasino Destek Ekibi ..

Ali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

05 Şubat 2025 14:29
Serap sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

21 Şubat 2025 15:53
Adnan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

16 Aralık 2024 15:03
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
17 Temmuz 2025 01:28
Yasin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Kasım 2024 13:43