Uzunköprü Devlet Hastanesi Acil Serviste Saygısız Muamele Ve Tedavi Eksikliği

23 Kasım 2024 13:02

T. C. Sağlık Bakanlığı Uzunköprü devlet Hastanesi müdürlüğü'ne, 827evuızup6pg7x3agu8 hastane başvuru numarası 22.11.2024 22:40 muayene tarihi hasta: aslı güngör (22372744696) (7 haftalık gebe).

Görme kaybı, baş ağrısı ve uyuşukluk şikayetiyle Uzunköprü acil tıp servisi'ne müracaat ettim. İki gün önceki acil servise ziyaretimde de aynı şikayetlerim vardı. Hekim ***** ******* tetkiklerimi yapıp serum tedavisi bittikten sonra taburcu etti.

22.11.2024 22:40 muayene tarihli acil servise başvurumuz (7 haftalık gebe) görme kaybı, baş ağrısı ve uyuşukluk şikayetleri üzerineydi. Hekim ******* *** ****** şikayetlerimi tam olarak dinlemeden 'gerizekalı mısınız? Kadın doktoruna neden gitmediniz? ' dedi.

Bir önceki tedavimde hekim ***** ******* bununla ilgiliydi. Hekim******* *** ******, 'gerizekalı mısınız? ' söylemlerine üst üste devam edince, hekim ******* *** ****** tedavi uygulamak yerine bizimle tartışmaya konulmuştu.

Bu durum üzerine bir sonuca varamayacağı için acil servisi terk ettim, tedavi ya da muayene olamadım. Hekim ******* *** ****** 'den şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Bozüyük Devlet Hastanesi Bilecik Bozüyük Kadın Hastalıkları Doktoru

29 Ağustos 2024 17:40

03 Ekim 2024 00:50
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktorunun Saygısızlığı

27 Mayıs 2024 16:19
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi Randevu Saatinde Doktorun Ve Personelin Olmaması!

10 Eylül 2025 20:39

22 Ekim 2023 03:12