Uzm. Dr. Yahya Yiğit Pişmanlığı

27 Şubat 2024 16:3513.679

Uzman doktor Yahya Yiğit Diyarbakır şubesine dudak dolgusu ve botoks için randevu aldım. İşlem öncesi ödeme istediler yaptım. İşlem öncesi siz o koltuğa oturmadan doktor asla masa etrafındaki koltukta sorularınızı cevaplamıyor. Benlik algısı aşırı yüksek biriydi. Kaba saba konuştu diş ve çene sorunum olmamasına rağmen oraya da işlem yapmak için ısrarla çene sıkma gibi bir rahatsızlığımın olduğunu söyledi. Öyle bir şey yok. Başka estetik işlemler önerdi bunu yaparken küçümseyici ifadeler kullandı. Diğer işlemleri kabul etmedim. Dudak dolgumu da botoksumu da çok kötü yaptı bir kere elinin altında insan varmış gibi davranmıyor. Aşırı sert hareketlerle uyguladı işlemi. Tek derdi ek işlem satabilmekti. İyi ki kabul etmedim keşke dolgu ve botoksu da bu hekime yaptırmasaydım.

Doktorun işlemlerinden önce 29 yaşında küçük kusurları olan ince çizgileri olan zarif hoş bir yüzüm vardı. Doktor dolguyu yaptıktan sonra asimetrik kaba çirkin bir görünüme büründüm. Aşırı kibirli ama yaptığı 100 işlemden sanırım en iyilerini Instagram'a koymuş. Çünkü yüzümü bir dudak dolgusuyla mahvetti. Öyle güvenip de yüz emanet edilecek bir yer değil. Keşke şu an yaptığı işlemi geri alabilsem. Psikolojim altüst oldu. Kaba ayrıca. Sizi küçümser gibi konuşup ek işlem satmaya çalışıyor. Bunun dışında asla sizi konuşturmuyor. Soru soramıyorsunuz. Ağzını açtığında bilin ki size başka işlemler önerecek. Eli aşırı ağır dudaklarıma dolgu yaptırdım tüm yüzüm ağrıyor. Ve dolgusu gerçekten çirkin oldu kibrinin altı boş bir hekim. O kadar kibre dudak dolgusu kadar basit her hekimin rahatlıkla uyguladığı bir işlemi bile düzgün yapamadı asimetrik bir dudak yaptı bıraktı.

Ayrıca ödemeyi işlem öncesi alıyorlar bu da tuhafıma gitti. Demek ki farkındalar işlem sonrası insanlar böyle dudaklara para vermek istemeyebilir. 15 gün geçsin ilk işim iyi bir hekime gidip eritme işlemi sormak olacak.

27 Şubat 2024 16:02
Eki aç

Kaldı ki ödeme kartla olursa yüzde 20 fark olacağını söylediler IBAN'dan attırdılar fiş de kesmediler fiş talep ettim hala bekliyorum.

27 Şubat 2024 18:18

Fişimi gönderdiler. Fiş gönderdikleri için klinik çalışanlarının nezaket ve sabrına teşekkür ederim. Diğer şikayetlerimin arkasindayim. Dudaklarım ve yüzüm güzel (yamuk, asimetrik veya düşüklüğü olmayan) bir görünüme kavuşana dek uygulanan işlem ve klinikten şikayetimi geri almayacağım. Klinik çalışanları hanımefendilere mağduriyetimden kaynaklı öfkemi ve endişemi sabırla karşıladıkları için teşekkür ederim.

3 Mart 2024 18:02

Gün geçtikçe botoks gözümde kayma ve göz kapağımda düşüklük yaptı. Ücret verip hizmet satın alıyorsunuz. Ve yüzünüz eğri büğrü oluyor. Gözlerinizin biri küçülüyor. Dolgu onu yapar, botoks bunu yapar yok o normal, yok bu normal diyen bir yer. Asla hatalarını kabul etmiyorlar. Yüzüm mahvoldu önceki fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum. Hayatımın ilk ve son estetik işlemleri olacak. Yani 2 işlem yaptırıyorum ikisi de kusurlu. Ve dedikleri şey hep; Normal kontrole gelin demek oluyor. Bana bunu yapan hekime güvenir de adım atar mıyım bir daha? Para alıp suratımı mahvettiniz. Yaptığınız sadece zarar vermek. Gözüm gitti gözüm. 29 yaşında tek gözüm küçüldü kayma yapıyor. Ve bana dedikleri tek şey normal, kontrole gelin. Asla kabul etmiyorum gözde kayma, göz kapağında düşme normal değil. Başarısız bir botoks yapılmış.

6 Mart 2024 05:25
Eki aç

Artık iki gözüm de küçük. 6. Günde göz kapaklarım tamamen düştü ve iri badem gözlerim aşağıya bakan kalın çizgileri olan küçük yorgun şekle geldi. Reklamlarını mükemmel yapmışlar. Ama fotograf ekleyeyim botoksu görün siz karar verin. İkisi işlem öncesi gözlerim ikisi botoks işlemi sonrası gözlerim.

6 Mart 2024 14:34 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhabalar, Hem Google hem de Şikayetvar üzerinden yapmış olduğunuz suçlamalardan haberdarız. Bu konu ile ilgili sizinle iletişime geçmeyi denedik, defalarca denedik. Fakat tarafınızdan pozitif bir cevap alamamakla birlikte karşılaştığımız için süreç hakkında açıklama yapmamız şart oldu. 1- İşlem öncesi ödeme talep edilmesi standart bir prosedürdür. Kişinin, işlem sonrasında ödeme yapmak istememesi durumunun oluşabilmesi, eksik ödeme yapması ihtimaline karşın anestezi kremi uygulandıktan sonra ödeme talep edilir. Bu süreçte hasta kabulünüzün onayı için dosyanız hazırlanır. Gerekli bilgiler talep edilir ve ödeme kısmına geçilir. Bu prosedür kişiye özel değildir, her yerde, herekse aynı şekilde uygulanmaktadır. 15 Günlük iyileşme süreci sonrasında, kişinin kanıtlanmış bir mağduriyeti olursa ücret iadesi yapılabilir veya işlem tekrarlanabilir. 2- Sorularınızın cevaplanmaması ihtimal dahilinde bile değildir. Fakat takdir edersiniz ki; bekleme salonunda bulunan herkesin sorularını tek tek, orada cevaplamaya çalışırsak muayene odasının hiçbir anlamı kalmaz. Muayene odasında hasta ile bire bir iletişim kurulur ve danışmak istediği tüm hususlar bu alanda yanıtlanır. Sizin sorularınız da muayene odasında detaylı bir şekilde cevaplandırılmıştır. 3- Muayene sırasında ve sonrasında, doktorumuzun kontrolleri doğrultusunda ihtiyaç duyduğunuz ve duyabileceğiniz işlemler hakkında bilgilendirilmeniz oldukça normaldir. Bunu şahsi algılamamak ve altında bir art niyet aramamak gerekir. Farkında olmadığınız bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz. Bu durumunda doktorumuzun sizi bilinçlendirmek amaçlı verdiği bilgileri "satmaya çalışmak" olarak nitelendirmek şahsi algınızdır. Bireyin istemediği bir işlemi kendisine hiçbir zaman uygulamıyoruz. Şahsi algılarınız üzerinden bizi suçlamanız art niyet içermektedir. 4- Tekrarlamakta fayda var; istemediğiniz, istemediğinizi belirttiğiniz hiçbir işlemi uygulamıyoruz. Fakat doktor beyin muayene işlemi sırasında yüzünüzdeki doku kayıpları ve deformiteleri göz önünde bulundurarak size gayet normal bir biçimde söylemiş olmasını ... olarak görmüş olmanız tamamen ... .

6 Mart 2024 14:34

Ek olarak; - İşlem öncesinde kesinlikle ve kesinlikle bir iyileşme süreci olacağı konusunda bilgilendirildiniz. Buna rağmen işlemden hemen sonra fotoğraflar çekerek şikayetinizi oluşturmuşsunuz. - Botox işleminden sonra dikkat etmeniz gereken konularla ilgili de bilgilendirildiniz. Yapılan uyarılara dikkat edilmemesi sonucunda bazı sorunlar yaşanabilir. - Muayenenin sedyede yapılması normal bir durumdur. Sorularınızın da bu sedyede cevaplaması gerekir. Sedyeye oturduğunuz anda işlem başlamaz, öncesinde ön görüşme yapılır. Yapılacak işlemler belirlendikten sonra gerekli bölgelere anestezi kremi uygulanır. Her bölge için anestezi kremi uygulanması gerekmez. Ön görüşme sonrasında talep ettiğiniz işlemler uygulanır. - Konu başında bahsettiğimiz gibi Google üzerinden de bazı şikayetlerde bulundunuz. Bu şikayetlerin bir kısmı Google tarafından da "asılsız" bulunarak kaldırıldı. - Süreç içerisinde şikayetlerinizi de göz önünde bulundurarak sizi defalarca kez kliniğimize davet ettik. Kendinizi mağdur hissettiğiniz konularla ilgili görüşebileceğimizi, gerekiyorsa telafi yapılabileceğini de size ilettik. - Kliniğimizde geçirdiğiniz süre boyunca doktorumuzun sizinle iletişim kurma çabaları oldu. Bu süreçte de kendinizi ifade etme zorluğunuz olduğunu tespit ettik ve konuya oldukça hassas bir şekilde yaklaştık. - 15 Günlük iyileşme sürecini göz önünde bulundurmadan, ilk günden itibaren tarafımıza şikayetlerinizi iletmeye başladınız. İyileşme süreciniz konusunda size defalarca bilgi verildi. Süreç içerisinde yaşayabileceğiniz hususlar hakkında bilgi almanıza rağmen bilgi almamış gibi davranarak bir kez daha sürece dahil oldunuz. Son olarak; Bizimle iletişimde kaldığınız süre boyunca aktardıklarınızı göz önünde bulundurarak eklemeler yapmamız gerekiyor. Medikal estetik işlemlerin lüks hizmet kategorisinde olduğunu ve bütçenizi aşabilecek durumlara düşmemeniz gerektiğini bilmenizi isteriz. Hekiminiz tarafından yapılan muayene işlemi doğrultusunda, ihtiyaç duyabileceğiniz hizmetlerin size söylenmesini kişisel algılayarak bizi bu noktadan vurmaya çalışmanızı art niyetli bulduk. Tüm bunların ışığında; markamızı karalama çabanız ve maruz kaldığımız hakaretler için gerekli yasal sürecin başlatılacağının ve konunun yakından takip edileceğinin de bilgisini vermek isteriz. Saygılarımızla.

6 Mart 2024 15:01

Asla önerdiği şeyler yerinde değildim buraya elbette böyle yazacaksınız yüzümün hali fotoğraflarla mevcut. Yapılan botoksun 6. Günden sonra düşme yapması da dahil. Fotoğraflar sözlerden daha etkili işlemlerin sonucuna yönelik.

6 Mart 2024 15:08

Bir de böyle yazmanız normal. Ben hiçbir ihmal yapmadım. Asla uyarıları çiğnemedim çorba dışında yeme içme bile yapmadım. Siz suçu hastaya atıyorsunuz. Tüm uyarıları dinledim oradaki çalışanlara defalarca sordum ve söylediler nelere dikkat etmem gerektiğini ben de aynem uyguladım. Yaptığınız botoks kusurlu. Upuzun kas göz mesafemi daralttiniz. Kocaman gözleri düşük küçük yaptınız. Fotoğrafları da mi inkar edeceksiniz. Pekala.

6 Mart 2024 15:09

Ben de mahvolan yüzüm için yasal süreç başlatacağım. Zaten bunu dile getirmiştim.

Olumsuz Estetik Deneyimi Ve İlgisiz Hizmet

4 Nisan 2025 10:5415.029

Birkaç işlem yaptırdım (dudak, burun, çene). Doktor çok kaba davrandı, diğer şikayetlerde de belirtildiği gibi aşırı küç...

1 Destek2 Yorum

3 Şubat 2024 10:5838.649

Dudağımı mahvettiler! Kocaman bir dudak yapıldı ve dolgu dudağımda değil bütün ağız bölgeme taştı. Kendisi 2ml yapmanın ...

1 Destek1 Yorum