Uzm. Dr. Ekin Aykan Randevu Saatimde Doktor Yok Klinik Hijyenden Uzak

27 Mayıs 2023 10:45

İlk deneyimim ve tam bir fiyasko. Randevu alırken ısrarla Ekin hanım klinikte olacak mı diye sordum ve cildimi görmesini istiyorum dedim. Ekin hanım olacak ve cildinize bakıyor ona göre ürün kullanıyoruz şeklinde bilgi verildi. Kliniğe girdiğimde Ekin hanımın çocuğu hasta acil çıktı şeklinde bir cevap aldım, olabilir sağlık hele ki çocuğu dedim sorun etmedim fakat ben iş yerimden izin alarak gittiğim klinikte doktor muayenesi hizmeti alamadım, bu konuda arayıp bilgi verilmesi gerekirdi. Klinik girişinde galoş olmaması ve ayakkabılarla bakım odasına girip sedyeye yatırmalarına ne desem bilmiyorum. Cilt analizinin yapıldığı cihaz da çene kısmını yerleştirdiğimiz alan silinmiyor, benden sonra arkadaşıma yapılan analizde yine silinmeden arkadaşım çenesi koydu, sonrasında da sterilize edilmedi, her gelen hasta temizliği yapılmayan cihaza maruz kalıyor. Hijyen bakımından çok eksik bir klinik... Bir diğer konu ben işlemde iken salonda bekleyen arkadaşıma nezaketen de olsa bir şey içer misiniz diye sorulmayışı çok mahcup etti beni... Ve bana ödeme nakit alınacağı bilgisinin kasada verilmesi taşmam için son damla oldu. Ben bankacıyım bilgi verilse paramı hazırlar gelirdim havale yapayım dedim, onu da kabul etmedi ısrarla nakit isteyip beni ATM'ye yolladı, bu kadar saygısızca bir tutum görmedim. Ödemeye ilişkin herhangi bir makbuz verilmemesi ise düşündürücü... Bir ara gelip ödeme makbuzumu alacağım ve yapılan işlem sıradan bir siyah nokta temizliği olup 750 TL'nin karşılığı asla değil.

Naz sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ahu Birol Kocaalp Emrivaki Muayene Ücreti

21 Temmuz 2023 11:13
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Zühal Dilek Şanlı Ticarethane Deneyimim - Beklentilerin Altında

06 Eylül 2023 12:36

Dr. Cansu Şahin Mağduriyeti Ve Hizmet Kalitesi

18 Temmuz 2024 20:22
Dr. Cansu Şahin Mağduriyeti Ve Hizmet Kalitesi

Epilasyon Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp

26 Ekim 2024 16:47
Epilasyon Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu Ve Müşteri Değersizliği

27 Aralık 2024 03:38