UYAP Sayın Davalı Uzlaşma Kapsamındaki Ceza Dosyanızın Son Günüdür Mesajı

UYAP Sayın Davalı Uzlaşma Kapsamındaki Ceza Dosyanızın Son Günüdür Mesajı
15 Ağustos 2024 14:38

15.08.2024'de UYAP adı altında ''Sayın davalı uzlaşma Kapsamındaki Ceza Dosyanızın Son günüdür. Mağdur Olmamak için web Sitesini kontrol Ediniz. Önemli Duyuru!
t2m.io/uyapsorgu B002 adı '' diye bir mesaj geldi.

Tıkladığımda yasa dışı bahis oynadığıma dair saçma sapan beyanlar belirtilmiş. E devlet ve UYAP'ta kontrol sağladığımda böyle bir dava görünmemekte! Tarafıma gelecek tüm olumsuzlukları kabul etmiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (15)

Gamze
Gamze

Beni doğrudan aradılar. Güya önce Postacı aradı tebligat elime ulaşmamış bir avukat numarası verdi. Avukat uzlaşmacı olduğunu işte dosyanın neredeyse gitmek üzere olduğunu 87 bin lira cezası olduğunu ama şimdi hemen 35 bin lira yatırırsan 5 bin lira dosya masrafı kesilip 30 binin geri ödeneceğini söyledi. E-devlet'in de dosyaları kontrol ettiğimde böyle bir dosya mevcut değildir. Herhangi bir suçlamayı kabul etmiyorum.

Barış

Yüreğim ağzıma geldi... Şikayet var dan bildiri geldi... Benim ismimle UYAP aynı cümlede görünce benimle ilgili sandım. Zaten ceza davaları sonucu bekliyorum. Bir de şaka gibi bildirim geldi.

Erhan

Bunu duyduğum belki 10. Kişisin, kuzenime mesaj atmışlar alta da telefon numarası ve isim eklemişler ismi aratıyorsun gerçekten baroya kayıtlı bir avukat, telefon ediyorsun o avukatın ofisi diye açıyorlar telefonu uzlaşma bedelini yatırın düşürelim davanızı diyorlar. EFT yaparsan geçmiş olsun dolandırıldın

Erhan

Aynısını yaptık zaten, sağ olun bilgilendirme için

Nebahat

Uzlaşma dosya numarasını öğrenin şayet gerçekse ve hangi adliyede olduğunu sonra adliyenin uzlaşma bürosunu arayıp kontrol edin arkadaşlar zor değil

Nebahat

Uzlaşmada son gün diye mesaj atmazlar atsalarda link yoktur arayın ulaşılabilir tel olur ayrıca belirttikleri uzlaşma bürosunda adliyeye gidip sorabilirsiniz e devlette görünmez dava aşaması öncesi uzlaşma bürosuna gönderilir böyle arayana uzlaşma taraflarını sebebini ve hangi adliyede olduğunu uzlaşma dosya numarasını öğrenin kontrol edin (Not uzlaştırmacıyım)

Ömer
Ömer

Yücel hanım merhaba bende aldım böyle bir mesaj gönderebilir miyim

Enos
Enos

Dosya numaramı istedim yüzüme kapattı linke e defletten giriş yaptım 2000 TL ödeme çıkıyor avukat isim numara çıkıyor bu e devletimde nasıl çıkıyor giriş yaptogimda

Volkan
Volkan

Arkadaşlar linke tık yapanlar özellikle hesaplarını kontrol etsin. Bana da yazıp çizdiler gönderdikleri linklere tıklamayın. UYAP vatandaşta her şey ortada zaten.

Eğlence
Eğlence

Kendinden eminsen. Atılan mesajları dikkate almayacaksınız. Bana kaç kere geldi o mesajdan. E devletten. Kontrol edip. Bakacaksin. Bir şey yoksa yoktur.

Kübra
Kübra

Bana da geldi dün aynı mesaj linke tıklamadım e devletten baktım hiçbir şey yoktu

Muhammed
Muhammed

Banada geliyor böyle mesajlar

Nafiznazlı
Nafiznazlı

Ayrıca atılan linklere tıklamayın direk silin E-Devlet'ten kontrol edin dava dosyanıza.

Tolgahan
Tolgahan

Kardeşim aynı mahalle babada geldi. Ne yaptın sen

Fatih
Fatih

Kardeşim aynısı banada geldi ama ben çavuşa bile takmadım kendimi biliyorum çünkü umurumda olmadı

UYAP Cloud E-TİC Den Sayın Davalı Davanızın Son Günüdür Mesajı Aldım

Azize