Dilara sonuçtan çok memnun

Urban Care Urbancare Hyaluronic Serisi Saçlarımı Sertleştirdi

Urban Care Urbancare Hyaluronic Serisi Saçlarımı Sertleştirdi
21 Ağustos 2024 01:05
Dilara'nın Teşekkür Mesajı
“Arayan müşteri temsilcisi çok kibardı. Hediye göndereceklerini ve hediye çeki vereceklerini söylediler. Kendilerine teşekkür ederim”

Urbancare serisini normalde severim. Hyaluronic serisini kullanmamıştım. İlk defa aldım. Watsons'tan şampuan, krem, maske ve bakım yağını aldım. Ama şampuanı hiç beğenmedim. Aslında köpürüyor ama sanki köpürmemiş gibi saça dağılmıyor. Saçımın diplerine asla nüfuz etmiyor ve saçları o kadar sertleştiriyor ki saç bir anda düğüm oluyor ve yıkayamıyorsunuz. Saçlarımı yumuşatması için almıştım ama aksine beyaz sabundan daha sert yapıyor. Diğer ürünleri fena değil ama onlar da çok iyi değil. Saç bakım yağını sürmeme rağmen saçlarım kuru ve yıpranmış görünüyor ki bu seriye başlamadan önce hiç böyle bir problemim yoktu. Çok üzgünüm. Çünkü kafein şampuanından 4 kutu bitirdim ve herkese önermiştim ama bu serisi çok kötü. 3 kere kullanmama rağmen saçlarıma zarar verdi. Bunun hesabını kim verecek?

26 Ağustos 2024 10:37 (Şikayetten 5 gün sonra)
Dilara

Şampuan Saçlarımı Yapış Yapış Ve Ağırlaştırıyor

Muhammet
20 Aralık 2024 20:23
Şampuan Saçlarımı Yapış Yapış Ve Ağırlaştırıyor
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Urban Care Şampuanları Saçlarımı Hayal Kırıklığına Uğrattı

05 Aralık 2024 12:11