Randevu İptali Ve Sterilizasyon Eksikliği

Randevu İptali Ve Sterilizasyon Eksikliği
01 Kasım 2024 11:29

25.10.2024 tarihinde Ümraniye Kezban Esat Ünsal Semt Polikliniğinden S****** P**** isimli elemana randevu alıp gitmiştim. Röntgen çekiminden sonra dişime baktı ve dolgu yapılacağını söyledi. Ancak öğle arası geldiği için 1.11.2024 saat 13.30'a gelmemi istedi. 1.11.2024 tarihinde sabah 10.30'da beni arayıp, hocamızın işi çıktığını ve konferans vermeye gideceğini, bu yüzden ayın 15'inde gelmemi ya da e-Nabız'dan daha erken bir randevu bulabiliyorsam o zaman gelmemi söylediler. E-Nabız'dan randevu alamıyorum çünkü 2 hafta içerisinde boş bir yer gözükmüyor. Yani ben bir dolgu yaptırmak için 3 hafta erteleniyorum. Böyle terbiyesizlik olamaz. Randevum olduğu için okula gitmemiştim ve bunlar randevumun iptal olduğunu bana 3 saat önceden haber veriyorlar. Ayrıca, ilgili poliklinikte dişimi kontrol ederlerken kullandıkları ekipmanları sterilize etmeden ve herhangi bir bakteri bulaşmasını önleyici materyal kullanmadan direkt ağzıma sokarak işlem yaptılar. Lütfen bu polikliniğe müdahale edilsin, insanların bu duruma sokulmasına hakları yok.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi KBB Pişmanlıktır Üzücü

21 Ağustos 2024 22:54

Merve sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 15:19