Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 22:15

3 hafta önce marketten aldığım 4'lü petit beurre bisküvide siyah siyah ne olduğu belli olmayan şeyler vardı. Firmayı aradım, saha yetkililerinin gelip elimdeki ürünü alacaklarını ve inceleyeceklerini söylediler. 3 haftadır gelip alacaklar, 2 defa daha aradım, 'bekleyin alacaklar' dediler. Gelen giden yok, altı üstü bir eleman gönderip alacaklar ama hala ses yok.

09 Ocak 2024 11:18

Almış olduğum Ülker pötibör 4 lu paket ürünün 1 paketini açtık siyah siyah ne olduğu belli olmayan bir şeyler vardı biskuvide. Ülker müşteri hizmetleri ile iletişime geçtik tek paketi saklayın biz alıp inceleyeceğiz dediler. 1 hafta almaya gelmediler tekrar aradım bekleyin dediler yine almadılar. Tekrar aradım Tam geleceğiz bekleyiniz dediler yine gelen olmayınca şikayet var a yazdım aradılar paketin son kullanama tarihini gösterir poşeti olması gerekiyormuş fotograf yeterli değilmiş onları ilgilendirmiyormuş fotoğrafları ekliyorum. Paket olmayınca bisküvi size ait değil mi

Ek
Ek
06 Ocak 2024 10:43 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz ile irtibata geçildi. Bildirimiyle ilgili bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

06 Ocak 2024 11:02
Ülker İlgisizliğe Devam Ediyor

Evet arandım 1 aydır uğraştım ilk aradığımda müşteri hizmetleri temsilcisi 4 lu paket içerisindeki kusurlu olan ürünün saklanmasının yeterli olduğunu ancak bugün arayan temsilci fotoğraflarında olmasına rağmen onun geçerli olmadığını seri numarinin olduğu paketin tamamının saklanması gerektiğini fabrika başka turlu inceleme yapmıyormuş 2016 yılında Eti ürününde bayat olması nedeniyle böyle bir sorun yaşadığında 5 gün içerisinde çözülmüştü demek ki neymiş Eti ye devam

Hande
Hande

Benden de 1.5 aydır Albeni tane tane alacaklar 3 kez aradım gelip alınacak yoğunluk var dendi gelen giden yok atacağım urunu

Ayşegül

Büyük ihtimalle bende atacağım ilgisizlik diz boyu maalesef bu kadar büyük bir firmanın bu kadar ilgisiz olması çok şaşırttı

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
09 Mayıs 2024 13:48