Manisa Ülkem Koleji'nde Haksız Ücret Ve Yetersiz Eğitim

02 Kasım 2024 01:30

Manisa Ülkem Koleji'nin haksız para taleplerinden ve sadece görüntüde kalan eğitim faaliyetlerinden şikayetçiyim. Maalesef öğrenci eğitmek yerine velinin gözünü boyama, eğitim varmış gibi gösterme konusunda okul yönetimi oldukça başarılı. Kütüphane var ama nadiren kullanılıyor, sözde laboratuvar var ama sadece bir kere gidilmiş. Bu esef verici durumlar, para odaklı bu binada normal hale gelmiş. Gerçek bir eğitim yeri olmaktan ziyade paranıza karşılık bir hiç veriyoruz ve halen bize inanmaya devam edeceğinizi biliyoruz. Siz giderseniz yerinize iki misli veli geleceğini de biliyoruz. Bu okul görünümlü yerin sloganı haline gelmiş durumda. Öğretmenlerin yapabileceği bir şey yok, üzgünüm ki emekleri için teşekkür edebilirim sadece. Devlet okulu için olumsuz bir ifade kullanma amacım yok ama buradan, yani Manisa Ülkem Koleji'nden çocuğuyla birlikte mağdur olmuş bir veli olarak şunu diyebilirim: Paranız varsa ve çocuğunuz gerçekten eğitim alsın istiyorsanız devlet okuluna verin çocuğunuzu. Paranızı bu kolej vitrinli yere göre kat kat fazlasıyla alırsınız. Ayrıca devlet okuluna yaptığınız bir yardımda, özel okulun sahipleri veya yöneticilerinin cebine değil, kendi çocuğunuz ve onunla beraber okuyan diğer çocukların eğitimine katkıda bulunmuş olursunuz.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Okulda Beklediğim Eğitimi Ve İlgiyi Bulamadım

29 Nisan 14:02
Kubbe sonuçtan hiç memnun değil

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Kalitesiz Bir Eğitim Kurumu

05 Mart 2024 11:11