Ercan sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 15:10

Geçen sene haziran ayında sattığım evin DASK poliçesi bilgim dışında 1145 TL ile yenilendi. DASK poliçe numarası 5065***38'dir. Kredi kullandığım VakıfBank Cennet Şubesi'ni arayarak irtibata geçtim. Durumu anlattım ve bana dilekçe yazmamı, Türkiye Sigorta'ya ileteceklerini söylediler. Dilekçemi yazarak ıslak imzalı şekilde mail gönderdim. Sürekli yaptığım kontrollerde poliçemin iptal edilerek kredi kartıma iade yapılmadığı için banka şubesini tekrar aradım. İlgili çalışan ile yaptığım görüşmede bana, Türkiye Sigorta'nın poliçemi iptal etmediğini, evi satın alan kişinin yaptırdığı DASK sigortasını taraflarına gönderirsem mükerrer poliçe diyerek iptal edebileceklerini belirtmişler. Sattığım ve bana ait olmayan bir eve poliçe düzenleyen ve kendi hatalarını benim hatam gibi gösterip poliçeyi iptal etmeyerek beni maddi olarak zarara uğratan sigorta şirketi Türkiye Sigorta'dan şikayetçiyim.

22 Temmuz 2024 23:25 (Şikayetten 8 saat sonra)
23 Temmuz 2024 14:41

Bana herhangi bir dönüş olmadı. Acaba dönüş için ne kadar daha beklemem gerekiyor?

25 Temmuz 2024 13:22

Türkiye sigorta çözüm üretmekten muzdarip. Yalandan size dönüş yapılacaktır diye otomatik mesaj gönderiyor ancak geri dönüş falan yok. Türkiye sigortadan BES hesabım var onu da başka bir şirkete aktaracağım. Türkiye sigortadan hiçbir şekilde de poliçe yaptırmayacağım. Türkiye sigorta pişmanlıktır

06 Kasım 2024 21:59
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 21:34

25 Mart 2024 11:50