İsmail sonuçtan memnun değil

TRT'ye Gençler İçin Özel Çizgi Film Kanalı Önerisi

08 Aralık 2024 12:25

Sevgili TRT Birliği, sizden isteğim yeni bir kanal oluşturmanız: TRT Ergen. Bu kanalda 15 yaş ve üzeri izleyicilerin izleyebileceği çizgi filmler olsun. Çünkü son zamanlarda çizgi filmler sadece çocuklar için olmaya başladı. Bu durum benim gibi bazı insanları rahatsız ediyor. Lütfen buna kulak verin.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Aylin
Aylin
Şikayeti Çözüldü

Aynen öyle👍10 yaşındayım TRT çocukta sadece viki, Maestro ve heidi güzel onun dışında ancak odamda bir dinozor var kaciyo😫😫😫😫😫😫(bkz. Eymen ile cimen) inşallah dikkate alırlar şikayetini

Özbetul

Z Takımı da güzel ben çok seviyorum o diziyi

İsmail

Büyük ihtimalle zirdur ama inşallah alırlar

Tma
Tma
Şikayeti Çözüldü

Acilen geri gelmesi gereken çizgi filmler cille, pak ile pırpır, emiray, barbaros, harika işler takımı, biz ikimiz, **ya nın günlüğü, Anka Anadolu kartalları, küçük hezarfen, N**e ile limon, pırdino, kuklalı köşk, Canım kardeşim, OZİ, Keloğlan, Çatlak yumurtalar, Gizemler diyarına yolculuk, 64 kare ülkesi, dede korkut, rüya treni, Çınar, acar kafadarlar, L**lek kardeş, Tilki ipucu, Çılgın orman, Toz***artan, Olsa***m, Ramazan davulcusu ve k*****

Özbetul

TRT Çocuk büyüklere de yönelik çizgi film yayınlıyor ve ben z Takımı'nın yeni bölümlerinin gelmesini çok istiyorum ćünkü onu severek izliyorum

Nerede?

Eski TRT Çocuk'un Özlemi: Yeni İçerikler Tatmin Etmiyor