TRT Çocuk'ta Yayınlanan Çizgi Film Uygun Değil

16 Temmuz 2024 17:47

Merhaba, TRT Çocuk yayın kanalında yayımlanan Dennis ve Gnasher adlı çizgi filmin, 16.07.2024 tarihinde saat 17:22'de yayımlanan bölümü çocuklara uygun değildir. Kesinlikle yayından kaldırılmalıdır. Korku ve gerilim içeriyor. Çocuklar için uygunluk taşımıyor, korku unsurları içeriyor.

profile profile profile

Yorumlar (15)

Şikayeti Çözüldü

Dennis ve Gnasher çizgi filminde hangi bölüm oynadıki bu saatte

Şikayeti Çözüldü

Tamam hatırladım bölümün ismini akzabaştan kaçış

Şikayeti Çözüldü

Evet ben de o bölümün ismini hatırlamıyorum onun Ralf isimli temizlik görevlisi olduğu anlaşılmadan önce de ona Müdür Onaylı Tuvalet İzni Olmayan Çocukları Avlayan Şef diyorlardı

Şikayeti Çözüldü

Sana katılıyorum z Takımı daha güzel hem yerli yapım hem benim 2021 yılından beri zevkle izlediğim bir çizgi film Dennis ve Gnasher yabancı yapım hiç bizim kültürümüze ait bir çizgi film değil gerçekten ama gerçekten katılıyorum

Şikayeti Çözüldü

O bölümde yaşlı temizlik görevlisi değil Bertie adlı Walter'a yardım eden karakter anlaşılıyordu

Şikayeti Çözüldü

Ama ben o bölümleri gördüğümde korkmamıştım

Tuğba
Tuğba

O tarihte ve saatte yayımlanan bölümü ne yazık ki bulamadım ama okulda geçiyordu duvara korkunç gölge yansıyor herkes canavar zannediyor kaçışıyor sonunda okulun yaşlı temizlik görevlisi olduğu anlaşılıyordu. Diğerleri de bunlar. Çocukların ruh sağlığına uygun olduğunu düşünmüyorum. Siz de bir incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

trt-cocukta-yayinlanan-cizgi-film-uygun-degil-5.jpg
trt-cocukta-yayinlanan-cizgi-film-uygun-degil-4.jpg
trt-cocukta-yayinlanan-cizgi-film-uygun-degil-3.jpg
trt-cocukta-yayinlanan-cizgi-film-uygun-degil-2.jpg
trt-cocukta-yayinlanan-cizgi-film-uygun-degil-1.jpg
Haktan

Bence kaldırılmalı TRT Çocuk şirketleri neden uygunsuz çizgi filmleri neden koyuyor?! Denis ve gnasher yerine korku filmleri izliyorum sanki.

Haktan

Ben zaten bunları izliyorum keloğlan ve canım kardeşim

Şikayeti Çözüldü

Çocuğun varsa Dennis ve Gnasher çizgi filminin korku olmayan yanlarını izlettir

Sende TRT Türk'ten izlersin onları

Haktan

Yok daha neler betül Dennis ve gnasher kaldırılması gerekiyor korku unsurları var. Ben en çok Keloğlan masalları ve canım kardeşim izliyordum ama kaldırıldılar.

Hadi canım sende ya

Haktan

Dennis ve gnasher korku içeriyor. Büyük Yılan ve gnasher karışımı dinozor korkutucu. 2. Si'de travma geçiriyor. Tuğba çok haklı. Sende"Dennis ve Gnasher çizgi filmi hiçbir korku unsuru içermiyor bir kere" dedin. Dennis ve gnasher korku içeriyor ve çocukların rüyalarına kaçabilir

Şikayeti Çözüldü

Dennis ve Gnasher çizgi filmi hiçbir korku unsuru içermiyor bir kere

TRT Çocuk Dennis ve Gnasher Yerine Daha Uygun Çizgi Filmler İstiyoruz

19 Temmuz 2025 21:34
trt-cocuk-dennis-ve-gnasher-yerine-daha-uygun-cizgi-filmler-istiyoruz-1.jpg

02 Eylül 2023 21:25
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

TRT Çocuk Çocuk Kanalında Tartışmalı Çizgi Filmin Yayınlanması Üzerine Şikayet

23 Nisan 2024 15:12