TRT Çocuk Z Takım Sagun Ve Ser-a Şikayetçiyim

18 Eylül 2024 14:54

Z Takımı Sagun Ser-a şikayet ediyorum. Stüdyoları merkezleri çok saçma. Spam yetti artık yani. RTÜK nasıl ceza kesmiyor? Onun yerine Minika GO yayınlayın, ayıp oluyor. Sagun Z Takımı Ser-a şikayetçiyim. Hepimiz şikayetçiyiz. Kaldırmazsanız kaldırmayın, herkes beğenmez. Yeter, kötü sözler ve tuhaf hareketler var.

Yorumlar (13)

Şikayeti Çözüldü

Z Takımı Max ve Maestro Türkçe Benim Evim Gitmesin. Ama Sagun Aybek Kehribar ile Boncuk SER-a Dennis ve Gnasher Katuri Yusufname El Feneri Eymen İle Çimen Taktik 6 Ekip Siberay Heidi Vikingler Nils ve Uçan Kaz Niloya Elif ve Arkadaşları Kukla Stüdyosu Emiray Çevre Müfettişi Kız Kulesi Masalları Gitsin! Gumball Adventure Time Robot Rob Juny Tonny Baby Shark Şarkıları Leliko Fotoğraf Atölyesi Gelsin.

Şikayeti Çözüldü

Maalesef Gidecek

Gökçe
Gökçe

Niloya yı kaldırma annem onu çok seviyor kız kulesi masalları nıda ben seviyorum

Z Takımı, Sagun ve SER-a herkes tarafından seviliyor hâlâ

Hiçbir şey demem

Ayrıca İmaginite, Animistik ve 22 Animation merkezleri saçma değil bir kere

Özbetul

Ben z Takımı çizgi filmini severek izliyorum onu yayından kaldıramazsın!

Özbetul

Z Takımı'nın çizgi sinema filmini yapmazlar çünkü şirket kapandı Pazartesi TRT Çocuk'a söyleyeyim de z Takımı'nın yapımcısı Erhan Korkmaz şirketi tekrar açsın projeye devam etsin o çizgi filmi yayından kaldırmayın diyeceğim çünkü severek izliyoruz durmadan şikayet edip de benim çizgi filmime karışma lütfen çok fena yaparım seni

Özbetul

Bay B'nin sesini kötü yaparlar tabii sen öyle şikayetler edersen

Sinan Divrik çok iyi bir seslendirme sanatçısıdır kötü yapmaz Bay B'nin sesini

Özbetul

Sen onlara bakma beni dinle sen beni

Özbetul

Ben sana z Takımı'nın TRT Çocuk youtube.com sitesindeki en son yayımlanan bölümündeki Efe'nin konuşmalarını kesip sana yolladım. Dikkatli dinle çok tatlı bir sesi var.

Özbetul

O adam hiç de doğru söylemiyor z Takımı çizgi filmi çok kaliteli, anlamlı ve komik bir çizgi film ben bile severek izliyorum 3 yıl önce izlemeye başladım şirketi de çok güzel İngilizce dilinde yazılmış

Ceyda sonucu yetersiz buldu

Yeni TRT Çocuk İçeriği Hakkında Endişeler