TRT Çocuk Pepee, Keloğlan Ve Canım Kardeşim Geri Gelsin

10 Haziran 2024 16:2629.963

Önceden Pepee'yi, Keloğlan'ı, Canım Kardeşim'i Ve Pırdino Gibi Eski Programları Severek İzliyordum. Ama Sonradan Kaldırıldı. Bu da Beni Üzdü. Sizden Tek Bir İsteğim Var. Lütfen Bu Eski Çizgi Filmleri Geri Getirin Ve Yeni Çizgi Filmleri Lütfen Kaldırın. Biz TRT Çocuk İzleyicileri Olarak Köstebekgiller Ve Rüzgar Gülü Nasıl Geri Döndüyse Eski Çizgi Filmlerinde Geri Dönmesini Ve Tekrar Televizyonda Yayınlanmasını İstiyoruz. Lütfen Eski Çizgi Filmleri Geri Getirin.

Yorumlar(13)

17 Mayıs 19:25

Peki ya Dinozor makineler

Tma
4 Eylül 2024 10:16

Sana iyi haber cille ve eskiler geri dönüyor

Betül
11 Haziran 2024 13:56

Ancak z Takımı'nın Yetenekli Kötüler, Hızın Yüzü ve Ela'ya Neler Oluyor? Adlı bölümleri TRT Çocuk'ta yok

Betül
11 Haziran 2024 13:54

Yeni çizgi filmler onlardan daha güzel mesela ben z Takımı izliyorum İbi de izliyorum Rafadan Tayfa da izliyorum Pırıl da izliyorum

Tma
11 Haziran 2024 11:54

Pepee telif hakkı nedeniyle kaldırıldı ve geri gelemez Keloğlan dediysen TRT Türk te yayınlanıyor

TRT Çocuk'un Eski Çizgi Filmleri Geri Getirilsin

25 Şubat 2025 15:0425.982

Eski TRT Çocuğu geri istiyoruz. Eski olan çizgi filmleri kaldırıp yerine saçma sapan çizgi filmler koyuyorsunuz. Eskiden...

TRT Çocuk'un Eski Çizgi Filmleri Geri Getirilsin
6 Destek11 Yorum

TRT Çocuk Keloğlanla Pepe Geri Gelsin Lütfen Gelmezse Sizi RTÜK'E Şikayet Ederim

6 Mayıs 2024 19:4310.176

TRT Çocuk'ta Pepee ile Keloğlan'ın geri gelmesini rica ediyorum. Eskiden çok güzeldi. Ayrıca 'Canım Kardeşim' de geri ge...

1 Destek6 Yorum

Tümünü Gör
TRT Çocuk Rüzgar Gülü Programına Almadılar

TRT Çocuk RüzgarGülü Programına Almadılar

Serkan
TRT Çocuk Rüzgar Gülü İçin Hala Dönüş Olmadı!

TRT Çocuk RüzgarGülü İçin Hala Dönüş Olmadı!

Nuray
TRT Çocuk Lütfen Dönüş Yapın