TRT Çocuk Eski Çizgi Filmleri Geri Getir

Rüzgar
10 Haziran 2024 10:17

TRT Çocuk'ta Elma Kurdu Nam Nam vardı. Eskiden izliyordum ama artık yok. Lütfen geri getirin. Bu çizgi filmi izlemek istiyorum, lütfen bize cevap verin. O çizgi film olmadan ne yaparım ben? Elma Kurdu Nam Nam'ı çok yakında geri getirin. Sevgili TRT Çocuk, lütfen.

14 Temmuz 2024 16:30

Sevgili merhaba TRT Çocuk bu 4 çizgi diziyi geri getir Dikkatli Bak. Bu Ne Bu. Biz İkimiz. Nane ile Limon. Kimin Tarlası. Geri dönsün bu Eskileri çok özledik ben eski umutlarına geri dönmeyi tercih ediyorum bu bu çizgi diziler geri dönmeli ve bunları çok özledik TRT Çocuk Lütfen bunları geri getir

08 Temmuz 2024 13:26

TRT Çocuk bu çizgi dizinin adı o kadar seviyorum ki bu çizgi diziyi geri istiyoruz bak hiç izleyemedim çizgi diziyi görünce ağlama krizi geçirdim bu çizgi dizi acilen geri dönmeli ve eski çizgi diziler de geri dönsün bu çizgi diziyi çok özledim Lütfen bu çizgi diziyi hemen istiyorum

05 Temmuz 2024 15:09

Sevgili TRT Çocuk bu eski günleri istiyoruz biz ikimiz 4x4'lü Kimin tarlası dede Korkut hikayeleri bu ne bu çomar Tomar kömür bu bütün çizgi filmler geri gelsin bu eski günleri özledik lütfen acilen bu çizgi filmler gelmeli ve rahat rahat izlerdik eskiden ben en çok Kimin tarlası geri dönsün

05 Temmuz 2024 10:00

Merhaba TRT Çocuk bu çizgi filmin Kimin tarlası ve tarık'ın tarlası diye çizgi filmler var onları geri getirin Hafta İçi 17.40 Hafta Sonu 16.00 20.05 bu çizgi filme geri getirirseniz size çok mutlu ederiz bu şikayet çözülmeli ve bütün yeniler kaldırılmalı.

30 Haziran 2024 15:10

Merhaba TRT Çocuk uzun zamandır görmediğim televizyonda Kimin tarlası çizgi filmi ne zaman çıkacak Lütfen bu çizgi dizi geri dönmeli ve bütün eski çizgi filmler ve yakınına geri dönsün lütfen üstelik biz ikimiz pak ile pırpır pırdino telalı Bir de nane ile Limon 4x4'lü geri dönsün

profile profile profile

Mamut
Mamut

Harikasın Bende Biz İkimiz Nane Limon 4X4'lü Çizgili Filmi Ve Kimin Tarlasını Biliyorum Bunlar Geri Gelsin.

TRT Çocuk Eski Çizgi Filmleri Geri Getir

Eski TRT Çocuk'un Özlemi: Yeni İçerikler Tatmin Etmiyor