Tohumevi Siparişi Teslim Etmiyorlar, İletişime Kapalılar

02 Şubat 2024 17:01

Tohum Evi'nden siparişim var. Siparişi verene kadar teslim tarihi ile ilgili bir şey söylemediler. Siparişi verdikten sonra aralık son haftası dediler. Sonra WhatsApp'tan mesaj yazdım yine tohumlar elimize geçmedi henüz dediler. Bugün yazıyorum ama cevap vermiyorlar. Para iadesi isteyeceğim ama cevap veren yok. Nereye şikayet edebilirim başka?

16 Şubat 2024 11:58

Ürünü bir ay sonra eksik yolladılar. Eksik ürün için ödeme yapacaklarını söylediler IBAN yollamamı söylediler, yolladım ama herhangi bir dönüş yapmadılar. Sabah yeniden mesaj attım ve zorlayınca cevap veriyorlar. Üstüne tohumevi yöneticisi olduğunu söyleyen kişi beni arayıp telefonda çok fazla mesaj olduğunu, bu nedenle dönüş yapamadıklarını söylüyorlar ve aldıkları ödüllerden bahsediyor. Müşteriyi aldığını ödüllerle memnun etmeye çalışıyorlar sanki. İnternet üzerinden satış yapan bir firmanın ve Türkiye'de zirve olduklarını iddia ediyorlar ama telefonlar geri dönüş yapıp beni öğrencisi olduğum okula şikayet etmekle ve avukatlarıyla tehdit ediyorlar. CİMER'E şikayet edeceğimi söylediğimde beni avukatları ile tehdit ediyor. Söyleyecek söz bulamıyorum. Yapılan açıklamada kusura bakmayın 'şeytan gıdıkladı' gibi bir açıklama yapılıyor üstüne. Umarım bu şikayetlerim işe yarar.

02 Şubat 2024 17:23 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Burçak
22 Mayıs 2024 13:28

26 Nisan 2024 15:09

18 Temmuz 2025 11:46
siparisim-3-haftadir-gonderilmedi-iletisim-yok-1.jpg
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
16 Haziran 2023 18:47