Tike Restaurant Çekmeköy Fahiş Fiyat Ve Fazlası

21 Mayıs 2023 11:03

Tike restoran Çekmeköy fiyatlar haddinden çok çok fazla pahalı (bkz:4 kişi 5380 TL hesap geldi ve kimse doymamıştı) hiçbir orijinalliği olmayan mezeler, yemekler. Tuvalet temizliği vasat, çocuk oyun alanında halılar ıslaktı.

21 Mayıs 2023 10:47

Tike Restoran Çekmeköy fiyatlar haddinden çok çok fazla pahalı (bkz:4 kişi 5200 TL hesap geldi ve insanın kimse doymamıştı) hiçbir orijinalliği olmayan mezeler, yemekler. Tuvalet temizliği vasat, Çocuk Oyun alanında halılar ıslaktı. Görevli abla çok ilgisiz. Maalesef beğenmedik ve fiyatlar daha makul olmalı. Artık insanlara alkol fiyatını 3,5 katı olarak hesaba yazmayın. Bir gidenin bir daha gitmeyeceği bir mekan olmuş hayırlı olsun.

Adnan
Adnan

Gayet güzel leziz çok memnun kaldım ailemle geldim gayet saygılı hesap makul otopark güvenliği mükemmel param yoktu olsun abla dediler çok teşekkür ederim bana sundukları hizmetten dolayı saygılı efendi kişilikleri bizi bir daha tikeye getirdi

Tike Restaurant Tike Resturant Dikkat

22 Haziran 2024 19:09