Ruhan sonuçtan hiç memnun değil

Themaketrix.net Binance Block Chain Aktivasyonu

16 Şubat 2024 12:08

Avrupa borsası üzerinde bir platforma para yatırdım. Tam para çekmeye geldiğinde Binance hesabıma kripto para düşmedi. Blockchain'de görevli olduğunu söyleyen biri WhatsApp üzerinden iletişime geçti. Paranın ağda takılı kaldığını ve bu nedenle protokol gereği çekilmek istenen miktarın 1.5 katı Bitcoin'in Binance'ye gönderilmesi gerektiğini, bununla blockchain aktivasyonunun yapılmış olacağını ve daha sonra paraların çekilebileceğini söyledi. Çözüm olarak K****** Hanım'a teşekkür etmiş. Sorunun çözülüp çözülmediği konusunda bilgilendirilirsem sevinirim. Teşekkürler.

19 Şubat 2024 10:08

Sorun yanlış anlaşıldı herhalde. Ben themaketrix.net borsa uygulamasına yatırımlar yaptım aktarımlarda biance uygulamasını kullandım hatta borsadan Bonus çıktı o sırada yaptığım yatırımlar ikiye katlanıyordu. Sonunda para çekmeye gelince para Binance'ye geçmedi, bunun akabinde sosyal medyadan bağlanan kişi kendisini block chain görevlisi olduğunu belirterek block çekinde aktarım sırasında bozulmalar meydana geldiği bunun düzeltilmesi için block chain aktivasyonu gerektiği söylendi ve çekilmek istenen miktarın 1.5 katı (protokol gereği) Bitcoin Binance'ye gönderilerek yapılabileceği söylendi. Daha sonra yapılan borsa platformunda görevli kişiyle 3 lü görüşmedede bu borsadaki kişide bu gibi hadiselerin daha önce de olduğu nu belirterek bloc chainde ki kişiyi onaylamış oldu. Siz ne dersiniz yardım

19 Şubat 2024 16:01

Birinci cevabınız konuyla alakalı değil, ben bianceyi suçlayan bir ifade kullanmadım. Sadece böyle durumlarla karşılaşılıp karşılaşılmadığı. Sonuçta sizinde yatırımcılarınız var. Ve block chain bir net work aĝı sizin platformunuzda onu kullanıyor... Yanılıyormuyum? Rica ederim

Yahya
Yahya

Maalesef aynı yanılgıya bende düştüm. Botaşın reklamını altında Cumhurbaşkanını, siyasilerin devlet büyüklerinin yatırım tavsiyelerini görünce BOTAŞ hissesi alarak hem küçük bir yatırım yapalım hem de BOTAŞ hisseleri kıymetlensin düşüncesi ile reklamın altındaki formu doldurarak başvurdum. Daha sonra +44... Lü bir numara arayarak Botaşın Avrupa yatırım direktörüyüm diyerek beni başka birisine yönlendirdi. He-Ki şirketine ait Wallet diye bir cüzdan hesabı açıp borsada yatırım yapmaya başladık. Yatırım danışmanının nezaretinde iyi paralarda kazanıyorduk. Daha sonra yatırım hesabındaki paradan bir miktar çekmek isteyince hesabınız şüpheli işleme düştü diyerek hesabı bloke ettiler. Hesabın açılması içinde 5000 USD dolar yatırılı bunu 644 USD kısmının hesabın sigorta bedeli olarak Avrupa Merkez Bankasına aktarılacağını söylediler. Bahsedilen tutarları yatırdık. Ama bir türlü parayı çekemedik. Şimdi de çekim için Binance hesabınızda Blockchain aktivasyon bedeli olarak 5000USD teminat bulunduracaksınız diyorlar.

Meral
Meral

Benim az buçuk öğrendiğim kadarı ile Blockhain tel ile ulaşmaz mail yolu ile bilgilendirme yapıyor Blochain in kendi sitesi var oradan inceleme yapın

Multiple Capital Yatırım Şirketi Güvenilmez

10 Eylül 2024 02:36