Tellwe Uygulamaya Giriş Yapamıyorum!

Tellwe Uygulamaya Giriş Yapamıyorum!

Telweteller'de falcıyım.
Fakat bugün sabahtan beri ne uygulamadan ne de Chrome üzerinden giremiyorum.
Bağlantı sıfırlandı yazıyor. Yoksa sitemi kapandı?
Uygulama bakıma girdiyse ara verildiyse bir sorun varsa bize neden haber verilmiyor.
Bu durumda olan sadece ben miyim bunu da tam bilemiyorum.

10 Ekim 2024 23:51 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Bazı kullanıcılarımızda IP bazlı bir sorun var Ekibimiz üzerinde çalışıyor.

11 Ekim 2024 08:39

Uygulamaya erişim yasağı gelmiş, reklam kurulu tarafından kastettiğiniz bu mu? Be zaman kalkar bu erişim engeli bur fikriniz var mı?

Belli bir süresi yok maalesef. Ticaret bankalığı tarafından ‘Falcı, medyum ve astrolog faaliyetleri yapan internet sitelerinin kapatılmasına yönelik çalışmalar’ başlatılmış. Bu kapsamda Tellwe.com sitemize de erişim engeli getirilmiş. Tellwe faaliyetlerimiz Mobil uygulamalarımız üzerinden devam edecektir.

11 Ekim 2024 10:59

Teşekkürler ama mobil uygulama dan da girilmiyor başka telefonlarda da denedim erişim engeli var deniyor

Ios ve Android uygulamalarımız çalışıyor. Vodafone internet hatlarıda bir sorun tespit ettik ekibimiz ilgileniyor. VPN ile de web sitemize giriş yapabilirsiniz.

11 Ekim 2024 11:26

VPN üzerinden girdim, Umarım en kısa zaman da normal. Girebiliriz. İlginiz için teşekkür ederim.

11 Ekim 2024 11:59

Sorunum çözüldü.

Yorumlar(5)

Ben de giriş yapamıyorum. Bana da yardım eder misiniz lütfen

Merhaba Ben de tellweye iki gündür giriş yapamıyorum. Sorun nedir acaba? Nasıl giriş yapabilirim siteye? İlgilenir misiniz lütfen

Meryem
Benzer Şikayeti Var

Bende aynı iekılde 2 gündür giriş yapamıyorum

Tellwe Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Telewe teller hesabıma giriş sağlayamıyorum. Defalarca giriş yapmayı denedim; ancak bir e-posta bile atılmadan hesabım k...

MS Astro Uygulamasına Erişim Sorunu Ve Destek Talebi

MS Astro astroloji uygulamasına son bir haftadır hem Android telefonumdan hem de bilgisayarda Chrome ve Microsoft Edge t...

1 Destek3 Yorum

Müşteri Hizmetlerinde Gecikmeler Ve Destek Eksiklikleri

Bu siteyi adını değiştirmeden önce de çok uzun zamandır kullanıyordum ama maalesef müşteri temsilcilerinden hiç memnun d...