Teleperformance Yanıltıcı İş Teklifi Ve İletişim Sorunu

14 Ağustos 2024 01:2235.759

02123366969 numara tarafından arandım. Teleperformance insan kaynaklarından aradığını, kariyer.net’ten numaramı temin ettiğini söyleyen, çağrı merkezi sektöründe çalışmayı isteyip istemediğimi soran bir numara. Eyüp'teymiş, bla bla şirketindeymiş, ııı demekten konuşamayan bir kadın bu işi yapacaksınız kabul ederseniz diyor.

Sen önce yaptığın işi mi öğrensen acaba, ıı demekten iki kelimeyi bir araya getiremedin. İletişim sorunun var dediğimi anlamayı geçtim, bekleye bekleye konuşup durdun. Sizin gibilerden nasıl iş öğreneceğiz orası şüpheli tabi. Ayrıca işin komik tarafı bu işi yapacaksınız bile diyemiyorlar, çok gizli bir iş sanırsınız, devlet sırrı söylemiyorlar ve başvurum yok kariyer.net'te :).

Başvuru yaptığımı hatırlamıyorum, ne zaman başvurmuşum dediğimde başvurunuz önüme düştü falan dedi. Gittim baktım başvurum yok. Hiç güven vermediler. Aman diyeyim. Bir de kibar kibar konuştum, kendimi yanıltılmış hissediyorum.

1 Destek

18 Şubat 2025 20:1412.648

Assistt çağrı merkezi, eleman net üzerinden çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak iş başvurusu yayınlamıştır. İş başvu...

5 Yorum

Öne ÇıkanKonular