Yaytsogram'dan Kazandığım Paramı Çekemiyorum!

Münir
19 Eylül 2024 19:49

Telegram airdrop botlarından biri olan Yaytsogram, para çekimi için 30 adet referans görevinden kazanılmış 30 yıldız istiyor. Ben şu ana kadar 5 kişiyi davet ettim ve o beş kişi belirli yıldız görevlerini yapsalar bile her gün en fazla 0.3 yıldız kazanıyorlar. Bu da benim en az 100 gün sonra paramı çekebilmem anlamına geliyor. Bu durumun acil bir şekilde düzelmesi lazım. Yani bence para çekimi için bu yıldız görevi ya da referans görevleri kaldırılmalı, yoksa Yaytsogram token asla gelmez. İnsanlar böyle şikayetlerin geldiğini fark ederse 30 milyon kullanıcı asla Yaytsogram'ı başlatmaz veya başlamaz, çünkü "zaten çekim yapamayacaksam neden ben bu botu kullanayım ki" der.

Para çekemiyorum

Keremcan sonuçtan memnun değil

Telegram Yaytsogram'da Para Çekimi İçin Gereksiz Zorluklar

14 Aralık 2024 19:07
İshak sonuçtan hiç memnun değil

İshak
21 Ağustos 2024 03:08