Telegram'da Yaşanan Borsa Grubu Mağduriyeti

Hüseyin
16 Ağustos 2024 19:39

Telegram uygulamasında bulunan Piyasa Dünyası isimli borsa grubunda S**S** olarak kendini tanıtan bir kişinin mağduriyetine uğradım. Bu şahıs, Piyasa Dünyası grubu üzerinden borsa kapanış saatinde günlük vıp grupta kazandığımız hisseler diyerek günün tavan yapan hisselerini alış-satış fiyatlarını da belirterek gruba giren kişileri yanılttı. Hatta grubu bazen sohbete açıyor. Bu esnada S** S**'yu övecek şekilde minnettar olduklarını gösteren sahte hesapta olduğunu düşündüğüm kişilerin mesajları paylaşılıyor. Ancak bu şahıslar kendilerine doğal olarak gerçek kullanıcı süsü vererek kimseyi bu ağdan şüphelendirmemek yoluna devam ediyorlar. Grupta günlük ekonomiyle ilgili veya hisse analizleriyle ilgili olarak paylaşımlar yaparak güven kazanıyor. S** S**, özelden vip gruba girmek için en az 5-6 defa yazmama rağmen yaklaşık 1 ay sonunda tarafıma dönüş yapıldı. Bu yöntemi de kesinlikle bilinçli yaptığı bir taktiktir. Sonrasında benim bütçemi sorarak ona göre bizim işlem hacimlerimiz yüksek miktarlarda oluyor. Bundan dolayı sizin de hacminizin yüksek olması lazım diyerek vıp gruba alım yapıyoruz dedi. Ben de bazı hisselerde zararım olduğunu söyledim hatta o zararımı bile daha fazla olmadan kurtardı. Yaklaşık 30 bin dolar bütçem olabilir diye söyledim. Bunu söyleyince birkaç gün sonra beni 14 gün deneme süremiz var, bu süre içerisinde işlemlere girip girmediğinizi deniyoruz ona göre gruba alıyoruz dedi. Deneme süresinde Meta Trader 5 uygulaması üzerinden kullanıcı adını ve şifresini oluşturup bana e-posta üzerinden [email protected] hesabından mesaj gönderdi. Benim hatam burada kullanıcı adı ve şifresini S** S**'nun e-posta aracılığıyla bana göndermesi oldu. Hesaba işin başından kendisi erişim sağlıyordu ama sürekli ben sizin hesabınızı göremiyorum diyerek bana işlemler sonucunda yaptığım karı soruyordu. 2 hafta boyunca düzenli olarak kar alarak bütçemi büyüttüm. Hatta başlangıçta 500 dolarla girmiştim. Deneme amaçlı olarak ilk günden 50 dolar kazandım, sonrasında ilk çekimimi 550 dolar olarak yaptım. Bu sayede S** S*'ya karşı bir güvenim oldu. Sonunda alım yaptırarak bir süre daha kar sağladım. Sonunda 10 bin dolar kar ettim ama görüştüğümüz son gün yeni alımlar yaptırdı ve bunların hepsi eksiye girdi ve tekrar hesabı desteklemek için para isteyince artık tartışmaya başladık ve sonunda hesabınız patlayacak dedi. Hesaptaki bütün paramı çekti. Bu şahıs ve grubundan gerekli şikayetimi yapıp paramı kurtarmaya çalışacağım.

25 Ağustos 2024 15:59

Telegram borsa grubu piyasa dünyası ve s*** s*** Yaklaşık 2 ay öncesinden bu gruba girmek için mesaj attım ancak 1 ay sonrasında gruba aldılar beni ve Savaş soylu isimli grubun yöneticisi olan kişi beni ve arkadaşımı toplamda 750.000 TL. Sürekli para isteyip işlem hacmini yükseltmemizi talep ederek en sonunda bütün paramızı gönderdik ve sonunda hesaplarımızdaki bütün parayı Meta Trader 5 uygulaması üzerinden rukas danışmanlık ve ays E-TİCARET şirketleri isimli kurduğu şirketler aracılığıyla kendi hesabına çekti. Kendisi hakkında yasal işlemleri başlattım

17 Ağustos 2024 12:51

Rukas danışmanlık gayrimenkul şirketi adı altında Telegram'dan Piyasa Dünyası grubu yöneticisi S*** S*** adında bir şahıs meta trader5 uygulamasın da Altıbindolarımı gasp etti. Aynı şekilde yakın arkadaşımın da Otuzbin dolarını gasp etti. Önceleri güven verdi sürekli uygulamaya para yatırmamı istedi, son olarak tekrar para istedi yok cevabını alınca hesabımı ele geçirip bütün parayı kendi hesabına geçirip, hesaba bloke koydurdu ve Telegram'dan engelledi. Adli soruşturma başlatacağım şikayetçi olacağım, Bu kişi ve grup için lütfen herkes duyarlı olsun...

profile profile profile

Umut

Benimde başıma geldi ne yazık ki, ama ben ekleme yapmadım yapmayamacagimi anlayınca hesabıma ulaşımımı kestiler cevap vermeyip oyaladilar daha konu çekime gelmeden beni engellediler, paratic ile borsa saati dikkat! Özdemir asaf takma ismi

Senem

Serdar sonucu yetersiz buldu

Serdar
04 Mart 2024 21:04
Telegram Üzerinden Yaşanan Kripto Dolandırıcılığı Şikayeti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Forex İşlemleriyle Mağduriyet Yaşadım

Ahmet