Serdar sonucu yetersiz buldu

Serdar
04 Mart 2024 21:04

Telegram üzerinden 'C***** S****' adında bir kişi tarafından eklenerek, daha sonra sahte olduğunu öğrendiğim bir kripto borsasına yönlendirildim. Sitedeki sohbet programı aracılığıyla bir kişi, paranızı sisteme 'A****** Y*****' adına yatırmanız gerektiğini, bu kişinin genel müdürümüz olduğunu belirtti. Durumdan emin olamadım ve parayı hesaba gönderdim. 5 bin TL, sahte borsa hesabıma aktarıldı. Daha sonra bakiyem 3.5 milyon TL'ye ulaştı. Paramı çekebilmem için ekstra ücret yatırmam gerektiği ifade edildi. Sürekli olarak içerideki parayı çekebilmem için ek ödemeler talep edildi ve bu durumdan şüphelenmeye başladım. Telegram kanalında aynı 20 adet banka dekontunun tarihleri değiştirilerek paylaşıldığını gördüm. Ancak 'C***** S****' her gün kendi banka hesabına parayı aktarıyordu. T.C. kimlik bilgilerimin bilgim dışında kullanılması durumunda herhangi bir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu durumu sürekli olarak yetkili mercilere bildireceğim.

profile profile profile

Eyüp

O dekontlar sahte yapılması zor değil

Eyüp

Benimde başıma geldi para yatırmadım ama o sitede t. C. Le kayıt oldum e devletten kısıtladım ama şirket açma dışında engell olamıyoruz inşallah başıma iş gelmez

Frezz
Frezz

Benim başımada geldi aynı şey parayı çekme talebi oluşturduğunda habire para İstiyorlar daha sonra SMS blokesi kondu denilerek gene istediler bu sefer yatırmadım fazla bir param gitmedi ama t. C. No falan aldılar bilgim dışında kullanılmasını istemem sonra göz korkutmak için sos blokesini kaldırmazsanız cezai işlem uygulanacak diye korkutuyolar

Borsanın Edası grubunda da hisse analizi yapıyorlar. Bu işin uzmanı imajını çiziyorlar. Orada Ooo çok kazanıyoruz, iyi ki vip gruptayız diye alkış tutan anlaşmalı şak şakçıları var. Vipte buradan çok kazandırıyoruz ama Matris yatırımdan işlem yaptırıyoruz deyip bu paravan hesaba paranızı aktarmanızı sağlıyorlar. Parayı aktarınca hisse aldırır gibi yapıyorlar ve para birden yok oluyor. Biz ne olduğunu anlamaya çalışırken Telegram gruplarından da bizi atıp yazışmaları silip her yersen engelliyorlar. Verdikleri telefon sahte. Grupta 10000 kişi vardı. Umarım araştırıp bu yazıyı okuyanları kurtarabilirim tuzaklarından.

07 Mayıs 2024 23:09

Telegram Yatırım Danışmanlığı Yanıltmacası Ve Kaybedilen Güven