Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Forex İşlemleriyle Mağduriyet Yaşadım

Telegram Forex İşlemleriyle Mağduriyet Yaşadım
23 Mayıs 2024 20:13

Borsa Efendisi Telegram grubunda mağdur oldum. Twitter'da gördüğüm grubu takip etmeye başladım. Sonra biyografisinde yer alan Telegram grubuna katıldım. Ezgi Diken isimli şahıs grupta grup üyelerinin hisselerini yorumluyor ve aynı zamanda VIP Silver Grup diye ücretsiz bir özel grup reklamı yapıyordu. Telegram grubunda ara ara işlem açılmıştır duyurusu yapıyor ve sonrasında forex işlemlerinden kazanılan kârları paylaşmasını istiyordu. Sahte hesaplardan kâr görselleri paylaşılıyor ve VIP gruba üye çekmeye çalışıyorlardı. Ben de bu gruba girmek istediğimi Ezgi Diken isimli şahsa özelden yazarak belirttim. Beni WhatsApp'tan sesli aradı. Konuşarak beni forex alım satım işlemleri yapmaya ikna etti. Meta5 isminde bir uygulama indirmemi sağladı. Sonra Perss E-Ticaret Danışmanlık şirketi diye bir şirketin hesabına yatırım yapacağım miktarı havale yaptırdı. 16.100 TL yatırdım ve uygulamada hesabıma 500 Dolar yattı gözüktü. Arkadaşlarımız sizi yarın arayacak ve eğitim verecekler dedi. Sonrasında işlem açın dediğimde burada işlem açıp kapatacaksın ve kâr elde edeceksin dedi. Hepsi yalan arkadaşlar. İnternete biraz göz gezdirince hepsinin yalan olduğunu anladım. Paramı geri istedim. İade etmiyorlar. Neymiş bir defa işlem yapmam gerekiyormuş diye. Güzellikle istedim vermediler. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım dedim, Telegram grubundan çıkarılmışım ve engellenmişim. 16.100 TL mağdur oldum.

Ahmet
Ahmet
23 Mayıs 2024 20:01

Bu arada işlem açarsanız size paranızı iade edeceklerini söylüyorlar, şikayet var da bunun gibi onlarca şikayet var. İşlem açtırıp sizi hatalı yani para kaybedeceğiniz işlemlere yönlendirip yatırım yaptığınız parayı hiç edildiği şikayetleri var. Bana da aynı tekf yapıldı ben paramı direkt iade istedim. Kesinlikle vermiyorlar.

İmam
İmam

Hocam peki paranızı şikayet edip alabildinizmi

Kevser sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 11:18

Telegram Borsa Efendisi Şikayet