Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Emlak İşlemlerinde Güven Sorunu

22 Ekim 2024 15:56

Tam Nokta Emlak kesinlikle çalışılacak bir firma değil. Ev alım satımında mal sahibine sözleşme imzalatmadıkları için mal sahibi, yükselen piyasayı fırsat bilip caydı ve taahhüt ettikleri cayma durumunda karşı tarafa ödenmesi gereken parayı da alamadık. Yaptıkları tek şey 'Sizi çok iyi anlıyoruz, kusura bakmayın.' demek.

Semiha

Ödemeniz sadece harç ödemesi onu da süreç içinde aldınız ya da alacaksınız. Ev sahibinin sözleşmeyi bizi de oyalayarak imzalamak istememesi ama son güne kadar benimle satış için planlamalar yapıp son dakika vazgeçmesi beni de mağdur etmiştir. Mağduriyetinizin bizimle alakası yoktur. Kimseye tehdit ile sözleşmeye imza alamam. Bunun suçunu bana atamazsınız. Ev sahibi fazlası ile ödedi harç ödemenizi.

Semiha

Merhaba, müşterimizin herhangi bir bir mağduriyeti olmamıştır, satış için alınan kapora ve harçlar fazlasıyla iade edilmiştir. Asıl mağduriyeti kurumumuz yaşamıştır.

Ferhat

Ayrıca harçlar iade edildi yazmışsınız konuya o kadar hakimsiniz ki 44 bin tl yaptırdığımız harcın 22 bin tl tapu müdürlüğü tarafından bu hafta iade edilmesini bekliyoruz bizim mağdur olmamızdan tam 1.5 ay sonra lütfen yalan konuşmayın.

Ferhat

Tam nokta Atakent temsilcisi semiha hanım yapılan ödemeleri bizimle de paylaşın kim mağdur olmuş görelim ya da isterseniz ben paylaşabilirim dekontlari.

Sözleşmeye Uymayan Ve Saygısız Emlakçı Deneyimi

30 Haziran 2025 10:36