Süvari Denizcilik Paramı Aldı

28 Nisan 2023 13:13

Gemide çalıştırılmak üzere şöyle maaş şöyle kar diye inanıp, test amaçlı 4 bin tl kaybedip yazıyorum. Süvari gemicilik adı altında imzalattıkları belgeyi i***ve d*** diye bir kadın yapıyor gerçek adımı bilmiyorum. Önce evrak parası diye 1000 TL isteniyor. Sonra online eğitimle vize işlemleri için ek para talep ediliyor. Parmak izi vereceksiniz sonra eğitim başlıyor deniyor ne nüfusla ilgili gelişme oluyor ne de eğitim başlıyor 2 hafta geçtikten sonra yalan söylediklerini oyaladıklarını söylemek için aradığımda telefona bakan olmuyor. Verdikleri sabit numara yanlış Kadıköy de passencer ship ınternational

adres: Hasanpaşa mah. Fahrettin kerim gökay cad. Akın apt. No:5** k:** d:**Kadıköy /İstanbul. Bu isim ve bu adreste bulunuyorlar. Bugün ulaştım ve gelişmeleri sorduğumda sizi sistemden çıkarıyorum iyi ki sizi işe almamışız falan dediler ve bende zaten herhangi bir iş yok ortada.

Sizi savcılığa şikayet edeceğim dediğimde suratıma telefonu kapattılar ve engellediler. Telefonları da paylaşırım ama kişisel verilerden dolayı paylaşmıyorum benim için büyük bir para değildi ve bilerek yaptım, umarım bu duruma kimse düşmez, yarın şikayet edeceğim ama bilmiyorum. Ceza alırlar mı 4 bin tl üzerine su içtim.

Yorumlar (12)

Berat
Berat

Olympiya denizcilik ve danışmanlık adı altında Azra güzel adlı şişman sarı saçlı bir kadın görüşme yapıyor. Vaatlerde bulunuyor ama ortada hiçbir şey yok ben düştüm ve 7000 lira paramı aldılar bende şikayette bulunacağım.

Orhan
Orhan

Beni de passenger ship international dolan tirdi Kadıköy'de evlendirme dairesinin karşısında 15 bin kayıt parası aldılar. Kapıyı açan esmer bayan muhatabınız sarı saçlı kısa boylu kadın hiç para istemiyoruz dediler kurs için 4800 kusur para istediler baştan beri sürekli para istediler hep yalan söylediler gemi işine ben para kaptırdım siz vermeyin şikayette bulunacağım

Enes

Merhaba dostum maalesef bende senin gibi aynı durumu yaşadım bana Instagram dan ulaş detaylı şekilde anlattım olayları (Ensel8886) Instagram

Fatih
Fatih

Acil dönüş yapabilir misiniz

Ercan
Ercan

Ben yarın bu yerle grs meye gideceğim gerçekmi değil mi diye isteyen bana ulaşsın gidelim beraber mağdur olan arkadaşlar ulaşsın bana

İnan
İnan

Sonuç ne oldu kral gittin mi?

Ahmet

Merhaba rica etsem acil dönüş yaparmışım

Enes

Merhaba dostum ben de senin gibi mağdur edildim birbirimize ulaşırsak çok iyi olur seni bilgilendirmek isterim ne yapman konusunda ne yapman gerektiğine dair (Ensel8886) bu benim Instagram adresim mutlaka bana ulaş

Yasar
Yasar

Kardeşim benimde aynı konuda mağdur ettiler ben şikayette bulundum

Yok
Yok

Mağdur olan ve ya olmayan biri benimle iletişime geçebilir mi acil İnsta: @m3r7ak

Songül
Songül

Nereye bulunduğunuz beni de mağdur ettiler

Ahmet

Rica etsem acil sönüş yaparmışım