Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termos Kapak Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

14 Ekim 2024 12:33

Ekteki görsellerde görüldüğü gibi 19.07.2024 tarihinde aldığım Stanley Beyaz The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos 1.06 litre isimli ürün videoyla belirtmeme rağmen belli süre sonra kapakta takılma ve sızdırma meydana geldi. Bununla ilgili https://www.kutupayisi.com adresinden yapmış olduğum servis talebine rağmen birkaç gün sonra eksik bilgi sebebiyle ürün kabulü yapılamamaktadır! Diye bir mesaj geldi... Şimdi yazıyorum: 1. Size bütün fatura bilgilerini, nereden alındığını, hangi tarihte alındığını yazdım, faturasına kadar. 2. Şikayetimi anlatmak için anlaşılır, uygulamalı video çekip gönderdim. 3. Bütün iletişim bilgilerimi tek tek form doldurup girdim. Şimdi soruyorum sayın yetkili, daha ne yapmamı ve hangi bilgiyi vermemi istiyorsunuz? Bu baştan savma, ürün arkasında durmama, ömür boyu garanti cümlelerini kullanmadan önce müşteri memnuniyeti adına böyle bir mesaj atılmaz. Konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Gerekirse Stanley'e de yazacağım, dünya kadar para verip alıyoruz. Karşılaştığımız çözüme bakın!

Ali
Ali

Merhaba naptınız sorun neymiş öğrenebildiniz mi acaba

Ozan
Ozan

Hiçbir şey yapılmadı maalesef bekliyorum halen zahmet edip cevap verirlermi bekliyoruz.

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosum Isıyı Korumuyor Ve Garanti Talebim Reddedildi

Nesrin