Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Sportworks Taksitli İade Sorunu İle Mağduriyet

Sportworks Taksitli İade Sorunu İle Mağduriyet
07 Aralık 2023 08:17

Sportworks markasından 4.320 TL tutarında satın almış olduğum Helly Hansen marka ayakkabının numarası olmadığından ötürü aynı gün iade ettim. Ürünü 4 taksitle satın aldım ve Sportworks markası, ücret iadesini 4 taksitte geri yapacağını beyan etti. 1.080 TL her ay hesabıma yatırılacakmış. Taksitli alışverişlerde iade de taksitli olurmuş. Durumu kendilerine ilettiğimde, ödeme kuruluşumuzun politikası bu şekilde dediler. Sonra bankanızla alakalı olduğunu söylediler. Normal şartlarda 7 gün içerisindeki cayma hakkını kullanınca ücret iadesinin tamamının yapılması gerekirken, bu tamamen markanın ödeme kuruluşuyla yaptığı anlaşmaya dayanarak yarattığı bir müşteri mağduriyetidir. Enflasyonist ortamda 4.320 TL ödüyorsunuz, ancak size iadeyi 4 ayda yapıyorlar. Bu durum kabul edilemez. Hem İ Para adlı kuruluşu hem de Sportworks markasından alışveriş yaparken başınıza gelebilecekleri bilin lütfen. Mağduriyet yaşamamanız adına bilinçli olun.

07 Aralık 2023 11:01 (Şikayetten 2 saat sonra)
Anıl
Anıl
07 Aralık 2023 11:32

Belirtmiş olduğunuz konu sizin anlaşmalı olduğunuz ödeme kurulusu yani Aypara ile ilgilidir. Konunun bankayla hiçbir ilgisi yoktur. Farklı ödeme kuruluşlarında böyle bir uygulama yoktur beyan etmiş olduğunuz kredi açma konusunun konuyla hiçbir ilgisi yoktur. Kredi kartımızdan limitimiz sizin anlaşmalı olduğunuz ödeme kurulusu tarafından tahsil edilmiş ve geri ödeme yapılmamıştır. Yeterince anlasildimi?

07 Aralık 2023 11:37

Sayın müşterimiz, genel uygulama bu şekilde tüm bankalarda. Ama bizim bu konuyla hiçbir ilgimiz yok.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 13:09
Kargo Teslim Edilmedi, Fiyat Artışıyla Karşılaştım
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Teslimatı Ve İade Sorunu: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

14 Haziran 2025 19:02

22 Temmuz 2025 14:18
Ekaterina sonuçtan hiç memnun değil

Esmeralda Dance Shoes Kalitesiz, Kabalık, Yanlış Bilgi

12 Aralık 2023 02:03
Esmeralda Dance Shoes Kalitesiz, Kabalık, Yanlış Bilgi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 23:38