Ekaterina sonuçtan hiç memnun değil

Esmeralda Dance Shoes Kalitesiz, Kabalık, Yanlış Bilgi

Esmeralda Dance Shoes Kalitesiz, Kabalık, Yanlış Bilgi
12 Aralık 2023 02:03

Ayakkabı için 1200 TL ödedim ve alırken kargo ücretinin olmadığı yazıyordu. Hatta kargo şirketini seçebiliyordum ve ben de Yurtiçi Kargo'yu tercih ettim. Ancak siparişim geldiğinde kargo şirketi benden 105 TL ücret talep etti. Bunun üzerine ayakkabının satıcısını aradım fakat karşımda kaba ve ilgisiz bir kişi buldum. Daha sonra kutuyu açtığımda çok şaşırdım; ürünün kalitesizliği karşısında hayal kırıklığına uğradım. Satıcıyı tekrar arayarak ürünün kalitesiz olduğunu belirttim ve ayakkabıyı iade etmek istediğimi ilettim. Kargo ücretinin kime ait olduğunu sorduğumda satıcı kendi sorumluluklarında olduğunu söyledi. Ancak iade işlemi sırasında kargo ücreti olarak 160 TL kesinti yapıldı. Bu durumdan dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum. Maalesef karşılaştığım bu durum; kalitesiz ürün, kaba tutum ve sorumsuzluk gösteren bir firma ile karşı karşıya olduğumu gösteriyor.

Selda

Web sitesinde kargo ücreti müşteriye aittir diye yazar. Ürünlerin değişim ve iade politikasını okuma zahmetinde bulunursanız da orada bize gönderilen ayakkabının kargo bedelinin bize ait olduğu. Ama size gelen kargonun bedelinin müşteriye ait olduğu yazar. Sizin sorununuz web sitesini gerekli şekilde okumamak her şey olduğu halde insanları arka planda suçlamak. Her müşteriye tek tek izah edemeyeceğimiz için web sitesinde bütün politikamız yazar. Bundan sonrasında herhangi bir siteden alışveriş yaparken lütfen tüm bilgileri okuyun.

Selda

Müşterilerin bilinçli alışveriş yapması için evet okuması gerekiyor ayrı bir yerde değil direkt almak istediğiniz ayakkabı bedelinin üzerinde yazar (lütfen açın inceleyin) Bilmiyorum daha ne kadar göze sokabiliriz. Beklentiniz tek tek insanları okumaya teşvik etmemizse üzgünüm bu mümkün değil. Bunu siz yapmalısınız.

Selda

Bu markayı kurduğumuz günden beri bu bilgiler böyle. Zahmet edip instagramımıza bakarsanız defalarca kez okumayı atladığı için bizi suçlayan kişilere dair bu bilgiler paylaşıldı. Malum orada tarih ispatı mümkün. Sizin attığınız görselde yine zahmet edip bakmak isterseniz hala web sitemizde ödeme kısmında mevcut. Oradaki fiyat değeri ödemenize dahil edilmediğini gösteriyor. Buradaki şikayetiniz malum direkt bize yapılmadığı için ve yoğun olduğumuz için hızımız ancak bu kadar oluyor. Markaları karalamak yerine gerçekten bilinçli alışveriş yapmanız daha iyi olacaktır. En azından o zaman buralarda zaman kaybı yaşamazsınız. Yine delille konuşayım size Instagram'da paylaşılan bilgilerin tarihi gözüktüğü için ekleme yapayım. Yazılardan biri 2018 biri de 2019yılına ait umarım tarihler sizin alışverişinizden öncedir

Ekaterina
Ekaterina

Sipariş verdikten sonra yaklaşık 4 ay geçti, bu yorum yazdıktan sonra 3ay geçti ve siz cevap verdiniz, çok hızlısınız ;) tam sizin hizmetiniz gibi. Ayakkabı alırken sayfanızda böyle bir şey yazmıyordu, fotoğrafları zaten ekledim. Ayrı bir yerde yazıyordu belki, müşterinin kargoyu kendisinin ödeyeceğini anlamak için tüm sitenizi incelemesi gerekmemeli

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 13:09
Kargo Teslim Edilmedi, Fiyat Artışıyla Karşılaştım
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
31 Ağustos 2023 13:27