Derya sonuçtan memnun değil

Soysal Grup Optik Çalışanlarının Kaba Olması!

25 Ekim 2024 12:53

Ankara Sosyal Pasajı/Soysal Optik çalışanlarının son derece kaba, nezaketsiz, ve asla dinlemeyi bilmeyen çalışanlar olduğunu belirtmek isterim. Annemin 2023 yılında uzak ve yakın gözlük ihtiyacı için tercih etmiştik. Yaklaşık 9.000 TL bedel ödediğimiz 2 adet gözlüğü için gözlük camlarının markasından dolayı çabuk kirlenmemesi gerektiğini söylemek ve başka bir kimyasal ile temizlenip temizlenmeyeceğini sormak için gittik. Temizleme ihtiyacını giderdiler. Yakın gözlüğü camlarını ücretsiz değiştireceklerini söylediler biz de değişim için bıraktık. Annem 2. defa gidip camlarının eskisi gibi olmadığını, göremediğini belirttiğinde, münasebetsiz bir tavırla " Ne cüretle geldiğini, ücretsiz cam değişimi yaptığını, problemi gidip kendinde aramasını, hoyrat, aksi bir üslupla anneme söylemiş. Ben de 70 yaşında kadına böyle davranmasının yakışıksız olduğunu söylemek istedim ancak kendisi dinlemediği için mağazanın, markanın imaj ve prestijinin olmadığını, kendi ayıplarının olduğunu, son derece basit çalışanlar olduğunu ve kaba dillerinden dolayı tenkit ettiğimi şahsım adına belirtirim.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 23:31

Sümeyye