Paşa sonuçtan hiç memnun değil

Solo Peçete Vukuatı Tehlike

Solo Peçete Vukuatı Tehlike
15 Ocak 2024 18:36

Kartal anpa gros marketten Solo rulo peçete aldık ve paketi açtığımızda ruloların birini açtığımızda peçeteye birinin kanının bulaştığını gördük. Bu peçeteleri el kurulamak çocukların elini yüzünü silmek veya tezgah silmek için kullanıyoruz. Bu kadar hastalığın yoğun olduğu bir dönemde bu sorumsuzluk nedir. Bu kan bulasın kisinin belkide bir hastalığı var bulaşıcı bir durum olabilir belkide var bilmiyoruz ama bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım gerekli yerlere bunu da bildireceğim. Ciber, saglik bakanlığı bir çok yere şikayette bulunup sosyal medyada da paylaşacağım

21 Şubat 2024 19:06

Bir paket sulu peçete aldım bir tanesinin içerisinde kan çıktı kanlı peçete çıktı şikayette bulundum 1-2 yaprağını da ben de aldım Her ihtimale karşı üzerinden bir bir buçuk Belki de 2 ay geçti bana susturmak için bir paket Selpak yollamışlar ve yazan cevap da analize yolladık bilgi bekliyorum Bir aydır analiz yapılmamış Demek ki bu konunun takipçisi olacağım ve peşini bırakmayacağım Tüm sosyal medyada paylaşımda bulunacağım haber kanallarının ihbar hattına da yazacağım ve bu konuda takipçisi olacağım birkaç tane kanalın ihbar hattını gönderdim haber bekliyorum

21 Şubat 2024 18:30

Daha önce aldığım Solo peçetenin içerisinden kanlı bir yaprak çıkmıştı Bunu ben firmaya bildirdim bir tane de yaprak analiz için kendimi ayırdım şimdi bana bir kargo geldi Kargo'nun içerisinde Eczacıbaşı'nın göndermiş olduğu Selpak marka peçete mevcut içerisinde bir kağıt üzerinden bir ay bir buçuk ay geçmiş hala analiz yapılamamış analiz için laboratuvara gönderdik diye bir yazı yazıyor ama ben bu işin peşini bırakmayacağım sosyal medyada her yerde bunu paylaşacağım insan sağlığıyla tamamen oynanıyor ve bu duruma sessiz kalırsam olmaz belki başka insanların da aldığı peçetelerin içerisinde bu mevcut Ama bu durum göz ardı edilebilecek bir durum değil özürlerini kapatabilmek için bir paket peçete yollamışlar

16 Ocak 2024 09:02 (Şikayetten 14 saat sonra)
16 Ocak 2024 11:19
27 Ocak 2024 19:02

11 gün oldu hala bir sonuç yok bir numunede ben kendime aldım zaten araştırmaya göndereceğim

29 Ocak 2024 21:08

Bugün kaçıncı gün oldu hala bir dönüş yok Büyük ihtimalle unutacağımı zannettiler ama unutmayacağım sosyal medyada her yerde bu durumu paylaşacağım sıfır paket aldım peçetenin üzerinden kan çıkması

21 Şubat 2024 19:03

Sonradan bir paket peçete aldım sıfır paketi açtığımızda içinden kan olan bir peçete denk geldi bir yaprağını ben aldım analiz için bir yaprağını Eczacıbaşı benden istedi aradan birer bir buçuk ay geçti 1,5 ayın sonunda sadece analize gönderdik haber bekliyoruz cevabı geldi ve kabahatlerini örtmek için de bir paket çatlak yollamışlar ama ben bunun peşini bırakmayacağım paylaşımı yapacağım Bu konuda takibinde olacağım yapılanın üzeri örtülmeye çalışıyor olmaya çalışılıyor Bendeki olanı sosyal medyada paylaşacağım ve kimsede bana hiçbir şekilde bir iki kere aradılar Ondan sonra daha da kimse bana

21 Şubat 2024 19:04

Bir paket peçete yollamışlar üzerinden birer bir buçuk ay geçmesine rağmen bana gelen yazıda Alize yolladık Cevap bekliyoruz diyor bir yaprağını da ben aldım Zaten ben analize yollayacağım bu konunun peşini bırakmayacağım sosyal medyada paylaşım yapmaya devam edeceğim ilk benden peçeteyi isterken aradılar Ondan sonra hiç kimse benimle irtibata geçmedi özürlerini hatalarını kapatmak için de bir peçete selpakla susturmaya çalışıyorlar

01 Mayıs 2024 14:56

Gic bir şekilde cevap vermediler sonrasında dönüş yapmadılar kanlı peçeteyi millete satmaya devam ediyorlar

Emine
09 Kasım 2024 18:02
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
29 Ocak 2024 20:28
Solo Hijyen Sorunu: Peçetede Sakız Buldum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 19:50
Bozuk Rulo, Maliyet Ve İletişim Sorunu
Bozuk Rulo, Maliyet Ve İletişim Sorunu
Leyla sonuçtan çok memnun

Leyla
02 Mart 2025 00:25
"Ürün yenilendi firma tarafından ama sorunla ilgili açıklama henüz yapılmadı. Neden kaynaklandığı muamma. Yine de ürün gönderimi için teşekkür ederim."