Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Donan Ekran

Skoda Kamiq Donan Ekran
24 Temmuz 2024 15:34

Sıfır Skoda Kamiq araç aldım. Araçta sök-tak olduğu söylendi ve aracın ekranı sürekli donuyor. Skoda hiçbir işlem yapmıyor, konuyla alakalı sürekli arıza veriyor. Araç sıfır aldığım ve hala garanti kapsamında olan bir araç. Ayrıca aracı aldığımda geri görüş kamerası takılacağı söylenmişti. Bize aracı satan servis danışmanı çıkarıldığı için verilen sözler yerine getirilmedi.

Yorumlar (6)

Muhittin
Muhittin

Benim araçta 1.5 TSİ 2024 Premium makyajlı kasa. Neredeyse 11 aylık oldu hiç sorun yok. Fakat servislere gidip gelen araçlarda sorunlar daha fazlalaşıyor galiba. Acaba yakında gideceğim servis bakımında güncelleme yaptırmasammı. O zamanda ileride sorun olsa güncelleme yaptırmadınız ondan oldu derler.🤔

Uğur
Uğur

Benimde ekran donuyor. Benimki 2024 model. Son yazılım atıldı ondan sonra oldu. Navigasyon donmasından dolayı tatilde rezil olduk en son direk telefon bakıyorduk

Hüseyin

Aynı araçtan kullanıyorum, "Safe CP" hatası için Skoda yol yardımı aradığımda aracın yazılımı güncellenmeli (1790 olan firmware versiyonumuzu 1798 olarak) dediler. Yetkili Skoda servisinde ücretsiz şekilde yeni sürüm yüklendi ve sorun düzeldi.

Hüseyin

Arabanızın multimedya ekranından kontrol edin sürümünüz hangisi? Ya da servise gidip ekranda donmalar takılmalar yaşıyorum son sürüme güncelletmek istiyorum demelisiniz. Son sürümse ve yine de bu sorunlar varsa belki farklı bir çözüm de bulubilirler.

Büşra

Hata tekrarlıyor ama ekran sürekli olarak donuyor bazen müzik sesi açılmıyor kalıyor öylece hiç ses gelmiyor ekranda navigasyonu vs bile açamıyoruz ekrana hiçbir şekilde dokunamıyoruz

Davut
Davut

Benimde ekran donuyor servis ne dedi size?

Skoda Kamiq 2021 Model 27 Binde Aracımın Arıza Dolu Hayal Kırıklığı

Cüneyt
08 Mayıs 2024 23:31
Ulku sonuçtan hiç memnun değil

Ulku
19 Ekim 2023 11:00
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Arıza Kabusu

Ezgi