Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Birkaç Giymede Yırtılan Skechers Ayakkabının İade Alınmaması!

07 Aralık 2023 11:01

Nisan 2023'te aldığım Skechers marka erkek ayakkabısı, sadece birkaç kere giyilmesine rağmen kenarlardan kesilmiş gibi açıldı. Boyner web sitesinden aldığım için ayakkabıyı oraya götürdüm, incelemeye gönderdiler. İnceleme sonucunda iadenin reddedildiğini öğrendik. Ayrıca ayakkabıya baktığımızda yemyeşil küflenmiş olduğunu gördük. Tekrar incelemeye gönderdik. Ayakkabı kullanılabilecek durumda değil. Binlerce lira parayı, ayakkabıyı 5-6 kere giymek için mi veriyoruz? Pazar malları bile daha sağlam çıkıyor. Skechers markasına yakışmayan bir kalitesizlik ve müşteri memnuniyetini asla önemsememe hayal kırıklığını yaşadık. Ayakkabının iadesini ve bu mağduriyetin telafisini bekliyoruz.

22 Aralık 2023 14:51

Nisan 2023'te aldığım Skechers marka erkek ayakkabısı, sadece birkaç kere giyilmesine rağmen kenarlardan kesilmiş gibi açıldı. Boyner web sitesinden aldığım için ayakkabıyı oraya götürdüm, incelemeye gönderdiler. İnceleme sonucunda iadenin reddedildiğini öğrendik. Ayrıca ayakkabıya baktığımızda yemyeşil küflenmiş olduğunu gördük. İkinci incelemede de red kararı verilmiş. Ayakkabı kullanılabilecek durumda değil. Binlerce lira parayı, ayakkabıyı 5-6 kere giymek için mi veriyoruz? Pazar malları bile daha sağlam çıkıyor. Skechers markasına yakışmayan bir kalitesizlik ve müşteri memnuniyetini asla önemsememe hayal kırıklığını yaşadık. Ayıplı ürünün iadesi için Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Bundan sonra da Skechers markasının kabul edilemez bu davranışını her yerde dile getirip tercih edilmemesi için uğraşacağım.

07 Aralık 2023 11:12 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

12 Aralık 2023 09:47

Siz de vakit ayırıp konu ile ilgili dönüş yaparsanız sevinirim. Hala bir çözüme ulaşmadı.

Zülfükar sonuçtan hiç memnun değil

Zülfükar
16 Kasım 2023 12:43
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 19:27

Büşra
04 Ocak 2024 15:20
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
15 Şubat 2024 16:25
Skechers Üretim Hatalı Ayakkabıya Yıkanmış Sonucu Çıkarttı!
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 14:25

Skechers Kategorileri