Çağribey sonuçtan memnun

05 Ocak 2024 10:42
Çağribey'in Teşekkür Mesajı
“Siyez Evi Koşuyolu mağazasına uğradım, özür dileyerek ürünü tazesiyle değiştirdiler. Farklı bir yerden almış olduğum ürünün saklama koşulları ile ilgili olarak bozulmuş olabileceğini ve konuyu araştıracaklarını, bozulan ürünü de gıda mühendislerine ileteceklerini ifade ettiler. Kendilerine ve sitenize çok teşekkür ederim.”

Siyez Evi adlı firmadan 02.01.2024 tarihinde İstanbul 4. Levent Manyas Çiftliği'nden tavsiye üzerine aldığım Glutensiz Karabuğday ekmeği 500 g, 48 saat içerisinde küflendi ve ambalaj üzerinde son kullanma tarihi bile yazmıyor. Yüksek bir meblağ ödeyerek ekmek alıyorsunuz ve 2 gün içinde küfleniyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

05 Ocak 2024 11:10 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Merhaba, Yaşamış olduğunuz bu üzücü durum için özür dileriz ve mağduriyetinizi gidermek için bizimle adres-iletişim bilgilerini paylaşırsanız veya sitemizde kayıtlı Koşuyolu mağazamızı ararsanız hemen yardımcı olmak isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

05 Ocak 2024 15:09

05 Ocak 2024 15:47

Geri dönüşünüz için biz teşekkür ederiz, mağazamızdan mutlu ayrılmış olmanıza çok sevindik. Sağlıklı günler dileriz.

Siyez Evi Küflü Ekmek Ama Un :)

01 Temmuz 2024 14:42

Tost Ekmeğinde Küf Ve Eksik Tarih Bilgisi Sorunu