Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Ecza Deposu Yanlış Gönderilen Ürünler

27 Mart 2024 13:46

22.032024 cuma günü şişliezca Home sağlık ürünleri satan ecza deposundan sağlığım için 3 al 2 öde kampanyasından verdiğim 3 farklı ilaç sipariş verdim. Sipariş esnasında internet sitelerinde w 36 ürünleri dışında farklı bir ürün satmadıklarını ve ürünlerin faturalı olduğunu beyan ettiler.
Pazartesi elime ulaştı kargoyu açtığım da 3 ürününde verdiğim siparişlerin dışında daha doğrusu ne olduğu belli olmayan 3 ürün geldi ve içinde faturada yoktu. Tekrar irtibat kurdum ve biz w36 ürünleri dışında ürün satmadıklarını beyan ettikten sonra siz gelen ürünleri kullanmayın biz tekrar ücretsiz bir şekilde size kargo çıkartacağız, kargonuz geldikten sonra yanlış gelen ürünleri tekrar bize gönderin dediler.
Sonra bugün 26.03.2024 salı günü bilgi almak için tekrar yazmama rağmen, bana cevap vermediler. WhatsApp işletme hesabı üzerinden iletişim kuruyoruz, mesajlarıma görüldü yapıp cevap vermiyorlar. Sorunumun bir an önce giderilmesini varsa doğru ürünlerin gönderilmesini yoksa paramın iade edilmesini talep ediyorum.

Vitamnatural.com Sipariş Verdim, Ne Ürün Geldi Ne Para İadesi!

10 Eylül 2024 13:32
Vitamnatural.com Sipariş Verdim, Ne Ürün Geldi Ne Para İadesi!

22 Kasım 2023 08:53
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 15:26

07 Şubat 2024 09:51