Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sıralı Kebapta Akşam Yemeği Fiyasko

06 Mart 2024 11:48

Geçen hafta içinde bir aile yemeği için gittiğimiz Ankara'daki Sıralı Kebap'ta yaşadığımız olumsuz deneyimi bu platformda da paylaşmak istedim. Daha önce defalarca geldiğimiz bu restoranda ilk kez bu kadar kötü bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Fiyat ortalaması oldukça yüksek olan bu mekanda müşteriye 'açık su şişesinden' defalarca kez su ikram edilmesini, böyle bir işletme için skandal olarak düşünüyorum. Yedi kişilik bir yemek masasına defalarca kez istediğimiz ıslak mendili yalnızca bir tane olarak getiren garson, kızımın (6 yaşında) kenardan aldığı iki tane ıslak mendile son derece kaba bir üslup ve tarzda konuşarak, kendince uyarması sonucu bütün keyfimizi kaçırmıştır. Eğer bir aykırı hareketi olsa, kızımı annesi ve babası olarak zaten uyarabilen bir aile olmamıza rağmen, hiçbir şekilde haddi olmayan birinin bu denli kaba bir tarzda çocuğumuza 'kendince' bir uyarıda bulunması tamamen profesyonellik dışı ve kabul edilemezdir. Ankara'nın saygın mekanları arasında yer alabilecek bu işletme, kesinlikle aldığı ücretin karşılığını vermemektedir. Bizim için bir tercih sebebi de olmayacaktır.

Ankara Sıralı Kebapta Toplu Zehirlenme Ve Düşük Kalite Mağduriyeti

07 Temmuz 2025 13:11
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 20:53

Ankara'da Hayal Kırıklığı Yaratan Restoran Deneyimi

11 Ekim 2024 18:19
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Çınaraltı Restaurant Hizmet Kalitesi Ve Fiyat Farklılıklarıyla Hayal Kırıklığı!

18 Nisan 2024 11:30