Silivri Devlet Hastanesi Cildiye Doktoru Yok

06 Mayıs 2023 12:53

1 yıldan uzun süredir cildiye bölümü kapalı Silivri artık küçük bir yer değil nüfusu da gittikçe büyüyor 2 tane işini bile bilmeyen doktor vardı ikisi de gitmiş ama yeni doktor gelmemiş çevre hastanelerde de randevu bulunmuyor. Dermatoloji de diğer bölümler kadar ciddi bir ihtiyaçtır en kısa sürede doktor gelmeli

Firdevs
Firdevs

Ben bugün ilk defa bir buçuk aydır düşürdüğüm randevuya gittim 5 fk geç kaldım diye oğlum ve beni muayene etmedi üstelik doktor 18 yaşında minnacık bir genç kız gibi bir şey suzi sonra alacağım en son dedi sonra geç kalan birçok hastayı aldı epey bekledim ve tekrar rica ettim randevuda 5er dakika ile hasta yazılmış niye böyle dedim bizimle alakalı değil dedi ve bu sorumdan rahatsız olup tekrar kapıyı açıp bizi muayene etmeyeceğini söyledi sizin iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum dedi... Bu nasıl bir şey çok şaştım hayır doktor hakkı varda hasta hakkı nerede bu şekilde davranan hiçbir doktora bir vatandaş olarak hakkim helal değil aldığı para helal olmasın ben sicili temiz vergisini veren ülkesine hiçbir borcu olmayan 2 çocuk yetiştiren bir anneyim çocuğum ve ben 15 gün muayene alamayacağız ve özel doktor 2500 TL... Bu hak mi? İnsan doktor olmadan insan olmayı öğrenmeli...

Miray
Miray

Kesinlikle doğru bir konuya değinmişsiniz koskoca hastanede cildiye bölümü neden olmaz anlamış değilim doğrusu

Berke
Berke

Sizin gibi insanlar olduğu sürece, daha çok doktor bulamayacaksınız bunlar iyi günleriniz. İşini bilmeyen doktor yazmış bir de madem sen çok iyi biliyorsun kendi işini kendin gör.

Melisa
Melisa

Aratırsan görürsün herkes ne kadar şikayetçi idi tetkik yapmadan muayene bile etmeden şunu kullan geçer diye baştan savma davranıyorlardı bir bildiğimiz var da konuşuyoruz ben de sağlıkçıyım çok çok iyi ve memnun kalınan doktorlarımız da var ama cildiye konusunda durum bundan ibaret idi.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Saygısız Davranışı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

02 Ekim 2025 00:55