29 Mayıs 2024 00:352.306
Emine'nin Teşekkür Mesajı
Çok ilgililerdi hemen arayıp sorunumu çözdüler, shevec ailesine teşekkür ederim.

Aldığım S'he Vec glycolic acid toniğin rengi koyulaştı ve yapısı değişti. Yüzümde ters bir etkisi olmasından korktuğum için kullanamıyorum. (Son kullanma tarihi henüz geçmedi)
En son cesaret edip yüzüme kullandım ama yüzümde lekeler sivilceler oluştu çok kötü.

29 Mayıs 2024 12:16 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili Emine S., Ben müşteri ilişkileri departmanından Feyzan. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz ile ilgili sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, S'he Vec. ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. Feyzan.

4 Haziran 2024 17:37

Sevgili Emine S., SHE Vec Glyc-Alright Toniği Bozuldu konulu şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine S'he Vec. olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. S'he Vec. müşteri ilişkileri departmanından Feyzan.

5 Haziran 2024 09:43

Hilal
14 Ocak 2025 20:541.371

Gratis'ten aldığım S'he Vec glycolic acid toniğin ve serumun rengi koyulaştı yapısı değişti ürünü kullanamıyorum. Yüzümd...

Trendyol'dan Aldığım Toniğin Rengi Ve Yapısı Değişti

Sinem
6 Kasım 2024 09:311.625

6 önce Trendyol'dan aldığım S'he Vec glycolic acid toniğin rengi koyulaştı yapısı değişti ürünü kullanamıyorum. Aldığımd...

S'he Vec Serumun Yapısı Ve Rengi

Derya
14 Mayıs 2024 07:122.570

Aynı şekilde benimde Trendyol'dan aldığım S'he Vec glycolic acid toniğin ve s'he Vec c vitamini serumun rengi koyulaştı ...

Tümünü Gör
S'he Vec. Şişe Çatlak Çıktı Ve Ürünü Kullanamadım!

S'he Vec. Şişe ÇatlakÇıktı Ve Ürünü Kullanamadım!

Azra
S'he Vec. Hatalı Ürün!

S'he Vec. Hatalı Ürün!

Zeynep
S'he Vec. Aldıktan Birkaç Hafta Sonra İçinde Beyaz Cam Kırığı Gibi Şeyler Oluştu!

S'he Vec. AldıktanBirkaç Hafta Sonra İçinde Beyaz Cam Kırığı Gibi Şeyler Oluştu!

Nursena
S'he Vec. Kremden Çıkan Yabancı Madde