SGK Emekli Aylığım Geri Alındı Parkinson Hastalığın

SGK Emekli Aylığım Geri Alındı Parkinson Hastalığın
Zeki
09 Temmuz 2024 17:37

Merhaba, öncelikle ben 2018 yılında Parkinson hastalığından dolayı malulen emekli oldum. 2018 yılında 5 yıl maaş aldım. 5 yıl sonra rapor yenilememi istediler. Mersin Tıp Fakültesi'nden tekerlekli sandalye ile kurula girdim. Yürüme engelimden dolayı bu yazıya istinaden Ankara Yüksek Sağlık Kurulu'ndan %25 iş göremez raporu çıkmış. Oysa ki ben 2012'den beri Parkinson hastalığı ile mücadele ediyorum. Yaşım şu an 51, 17 yıllık BAĞ-KUR primi ödemişliğim var. Yemedim içmedim, bu BAĞ-KUR primimi gününde ödedim. 17 yıl boyunca bu zor günler için biriktirdim. Şu an emekliliğimi kestiler. Köydeyim, kimsem yok, yürüme engelim ve çalışma gücüm yok. Ayrıca emekli ikramiyesi olarak verdikleri 5 milyar lirayı geri istiyorlar. Yazı geldi. 35 milyar fazla para ödemişler, onu da istiyorlar. Yoksa icraya verecekler. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çaresizlik içinde zorlanıyorum. Görme engelliyim ve şu an %100'e ulaştı. İlaçları alamaz oldum. Çaresizlikten öğreniyorum. Yardımcı olacak olan arkadaşlara telefon numaramı veriyorum: 0538********73. Şimdiden teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Emeklilik Başvurusu
2 Takipçi