Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin Oto Yan Sanayi Balata Takıldı Bilgi Verilmeden

Oğuzhan
31 Mayıs 2023 15:47

10 bin km aracımın ilk bakımına götürdüm ve bakıma + olarak aracın balataların değişeceğini söylediler. Aracın balatalarını 10 bin de biteceğine zaten öncelik olarak şok olmuştum çok hızlı bittiğini söylediler. Kendileri bana. Bunun üzerine bir bedel söyleyip balatanın değişeceğini söylediler ve bende kabul ettim. Ardından arabanın halen devam etmekte olan bir direksiyon titremesi var ve bunun için bana hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.

Alternatif bir servise gittiğimde Fiat marka logosuz ürün taktıklarının bilgisini aldım ve Sezgin Oto'yu aradığımda bana verilen cevap şu şekildeydi : Firmalar ekonomik olan balatayı tercih ettiğinden dolayı onu taktık. Yani benim orijinal balatamı çıkarıp logosuz ucuz bir ürün takmışlar aracım çok kötü durumda, frene basınca çok kötü titreme yapıyor, kendilerine bağlandığımda işçilik almayalım balata parası alalım dediler. Bunun çözümü kesinlikle bu değildir, bir daha aracımı kapınızın önünden bile geçirmeyeceğim, aracımı çok kötü hale getirdiniz çok üzgünüm.

Renpaz Renault Yedek Parça Tamir Ve Bakım Fiyaskosu

21 Haziran 2023 19:00
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Direksiyon: Sorun Çözmeyen Hizmet

15 Kasım 2024 22:32
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin Oto Hizmet Kusuru

Barış