İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir'deki Poliklinikte Yaşanan Doktor Deneyimi

23 Temmuz 2024 14:47

18 Temmuz 2024 saat 09.00'da İzmir Buca Seyfi Demirsoy Yıkıkkemer Semt Polikliniği KBB uzman doktoru M**** C****'e muayene olmak için gittiğimde doktor tarafından azarlanır şekilde karşılandım. 48 yaşındayım, bu yaşa kadar böyle bir muameleyle ilk kez karşılaşıyorum. Ben de 25 yıllık memurum, sonuçta üniversite personeliyim. Doktor beni görür görmez 'Kapıyı kapatsana, otur' diyerek emrivaki şekilde konuştu. Muayene dahi etmedi. 'Öksürüğüm geçmedi, 1 aydır' dedim. Ne ciğer filmi çekildim ne de muayene edildim. Sırtımı dahi dinlemedi. Kavga eder, aşağılar gibi kovidliymişim gibi muamelede bulundu. İçeriden çıkan bir önceki hasta da (yaşlı bir teyze) aynı şekilde davranıldığını söyledi. Bu doktora gerekli uyarıların başhekimlik tarafından yapılmasını, hastalara insan gibi muamele etmesini lütfen söyleyiniz. Gerekirse de cezai işlem lütfen uygulansın.

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Saatimde Muayene Edilmedim, Doktorun Davranışı Hayal Kırıklığı Yarattı

14 Mayıs 2025 17:06

08 Mart 2024 13:24

İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Deneyimi Üzerine Görüşler

12 Haziran 2024 14:59
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sektöründeki İlgisizlik Ve Yanlış Tedavi

14 Mart 2025 23:17