Seul Güzellik Merkezi Cilt Bakım Memnuniyetsizliği!

28 Haziran 2024 12:27

Seul Güzellik Merkezi'ne 3 cilt bakımına gittim ilkinde iş yeri sahibi a***hanım kendisi cilt bakımı yaptı gayet güzeldi lakin 2 ve 3. Gidişimde yüzüm hiç temizlenmemiş siyah noktalarım olduğu gibi duru vaziyette masadan kalktım çünkü artık eğittiği kişiler yapıyordu ve ben bunu dile getirdim ama oradaki görevli arkadaş biz siyah nokta temizleme işi yapmıyoruz bende ilk geldiğimde a*** hanım yapmıştı diye ifade ettim böyle bir şey yapmamıştır diyerek ben yalan söylüyormuşum gibi bir hissiyat uyandırdı ve kabaca bir şekilde ifade etti. Bunu dile getireceğim hiçbir muhatap göremedim maalesef çıkışında yardımcı olacağız ileteceğiz dediler ama zaten 2. Gidişimde de bu durum olmuştu yine ilgilenmemişlerdi. Paramı çöpe attım resmen.

27 Haziran 2024 22:54

Merhaba, seul güzellik merkezine ilk gidişimde sahibi a** hanım cildimi güzel bir şekilde temizlemişti. Sonra 2. Gidişimde yetiştirdiği kişiler tarafından yapılan işlemde maalesef siyah noktalarım olduğu gibi kaldı mağduriyetimi dile getirdim lakin zamanında gelseydiniz yardımcı olurduk dediler başka zaman geldiğinizde belirtin yardımcı oluruz dediler son gidişimde yine söyledim ama maalesef yine temizlenmeden işlemi bitirdiler paramı resmen boşa harcadım ve bunu dile getirdiğimde ilkinde anna hanım gayet iyi temizlemişti dediğimde biz Elle çıkarmıyoruz yapmaz deyip beni yalancı durumuna düşürdüler kendileri de yoktu onlara da dile getiremedim orada yani para verip istediğimizi alamıyoruz. Bir daha asla tercih etmem.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Derinlemesine Cilt Bakımı Sonrası Sorunlar
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Nazan Aslan Güzellik Mersin Hem Yalancı Hem De Liyakatsiz Bir İşletme

11 Mayıs 2024 20:45