Serenity Güzellik Salonu Instagram'daki Akneli Cilt Tedavi Fotoları Gerçek Dışı

24 Ekim 2023 16:49

Öncelikle nereden başlasam bilmiyorum çünkü uzun süredir akneli ciltle savaş veriyordum. Normal şartlarda bir işletmeyi araştırmadan asla gitmem ama tamamen bıkkınlığıma denk geldi ve aldandım. Serenity Instagram hesabında akneli ciltler öncesi ve sonrası fotoğraflar paylaşıyor. Bu fotoğraflardaki kadınların çoğu doğal sarışın, muhtemelen yabancılar. Türkiye’de bu kadar doğal sarışın olduğunu sanmıyorum (Rus veya Ukraynalı gibiler). Kısacası haksızlık yapıyor. Farklı sayfadan fotoğrafları alıp kendi hesabında kendi başarısı gibi paylaşıyor. İnsanlar sırf o görsellere aldanıp geliyorlar sana! İlk seansımda gittiğimde kafama normal cilt bakımı bandanası taktı ve ortamın video ve fotoğraflardaki ortamla asla alakası yoktu (fotoğraf ve videolarda kadınlarda hastanede kullanılan boneler var). Seren, kısacası seni dava etmiyorum. Seninle uğraşmak istemiyorum ama bir gün elbet biri seninle uğraşacak ters birisine denk geleceksin elbet. Bu haksız kazançlarının bedelini de rabbim sana ödetsin. Ben sana geçen yıl 1500 TL hibe ettim. Tek seans gittim, her seferinde de seans için bahane buldun, randevu vermedin. Gerçi verende gerçek yüzünü gördüğüm için de soğudum senden. Arkadaşlar bu arada klinik falan değil, bu kadının yeri güzellik salonu da değil, bildiğiniz mahalle kuaförü.

Randevu Sorunları Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

23 Nisan 2025 00:51
Randevu Sorunları Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Zafer İdris Kuaför Kuaför Tavırları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Ocak 2024 20:43
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 00:17

23 Şubat 2025 17:00