Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi Stajyer Ücreti Ödenmemesi

28 Eylül 2024 21:04

Öncelikle merhaba. Ben 01.07.2024 tarihinde Ankara Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'nde Kariyer Kapısı başvurusu ile 30 iş günlük bir staj yaptım. Asgari ücretin 3'te 1'i kadar bir ödeme yapmaları gerekiyordu. Tarafıma, etrafımdaki başka hastanelerde staj yapan arkadaşlarımın staj ücreti yattı. Hastaneyi arayıp döner sermayeye sorduğumda ise şu yanıtı aldım: “Bakanlıktan onay bekliyoruz ve biz henüz mayıs ayındaki stajyerlerin ücretini yatırmadık, size daha çok varmış.” Hastanedeki her şeye paraları gayet var; kendi nöbet ücretlerini, maaşlarını hiç geciktirmiyorlar ama hala mayıs ayındaki stajyer ücretlerini ödememişler. Hakkım olanı istiyorum. Hastaneyle bir sözleşme imzaladık çünkü gereğinin yapılmasını ve biraz da hızlandırılmasını talep ediyorum.

07 Ekim 2024 17:26

Hala bir dönüt alamadım

10 Ekim 2024 17:59

Başhekimlikten aldığım dönüt ve tekrar bir şikayet oluşturdum Sayin Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi yetkilisine ilk olarak paraya ihtiyacım yok 1 buçuk ay boyunca hastanenin bütün getirini götürünü yaptım stajyer olarak emeğimin karşılığını istiyorum sadece. Hastanenizi aradığımda "daha mayıs ayındaki ücretleri yatırmadık ablacım size daha çok" diye bir cevap alınca buraya başvurdum. Kurumlarınız isini yapmıyor demektir bu benim stajım biteli 2 buçuk ay olmuş

19 Eylül 2023 12:19
Betül sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 23:05

Staj Maaşında Haksızlık Ve Yanlışlık

12 Kasım 2024 19:38
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Ulusal Staj Programı Maaş Ödemesi Yapılmıyor

31 Ağustos 2023 14:30
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Servergazi Devlet Hastanesi Hakkımı İstiyorum, Staj Ücretimin Tamamını Isıtıyorum

15 Aralık 2023 03:49