Sembol Raf İle Yaşanan Sipariş Ve İade Sorunu

06 Kasım 2024 15:43
Erol'un Teşekkür Mesajı
“U*** bey ile yapılan görüşmede ürün karşılığı alacağımızı tahsil ettik. Yardımlarından dolayı u*** beye teşekkür ederiz. Sorunumuz çözüldü.”

İnternette Sembol Raf sitesinden 04.09.2024 tarihinde internet sitesine siparişimizi verdik. Ödemeyi yaptık. Mal gelmeden Vera Raf plastik Sanayi Tic ltd şti adına faturası geldi. Ürünlerin gelmediğini söylediğimizde bugün yarın diye oyaladılar. U*** bey ben size ürün vermem bana iade faturası kesin deyince bizde iade faturamızı kestik. Her gün aramamıza rağmen her cuma ödeme yapacağım dediği halde ödeme gelmediği gibi telefonlarımıza da çıkmamaktadır. Bu firma Sembol Raf adını kullanarak piyasayı mağdur ediyor. Bu firma ve U*** bey hakkında sürekli şikayetler vardır. Lütfen bu firmaya internetten havale göndermeyin sizi mağdur ederler. Paramızın iadesini istiyoruz.

sembol-raf-ile-yasanan-siparis-ve-iade-sorunu-2.pdf
sembol-raf-ile-yasanan-siparis-ve-iade-sorunu-1.pdf

06 Kasım 2024 15:01

Vera Raf ve Plastik Sanayi Tic Ltd Şti nin 04.09.2024 tarihinde internet sitesine siparişimizi verdik. Ödemeyi yaptık. Mal gelmeden faturası geldi. Ürünlerin gelmediğini söylediğimizde bugün yarın diye oyaladılar. U*** bey ben size ürün vermem bana iade faturası kesin deyince bizde iade faturamızı kestik. Her gün aramamıza rağmen her cuma ödeme yapacağım dediği halde ödeme gelmediği gibi telefonlarımıza da çıkmamaktadır. Bu firma Sembol plastiğin adını kullanarak piyasayı mağdur ediyor. Bu firma ve ulaş bey hakkında sürekli şikayetler vardır.  Paramızın iadesini istiyoruz.

Erol
Erol
03 Aralık 2024 17:23

08 Kasım 2024 14:57
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 12:27
Yanıltıcı İşlemlerle Mağduriyet Yaratan Şirket
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 11:19

26 Mart 2024 17:29